Vukanović o “odnosima” Stanivukovića i Gorice Dodik: Jel’ Draško legalizovao terasicu Agapea

Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović komentarisao je novo “prijateljstvo” gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića i kćerke lidera SNSD-a Milorada Dodika, Gorice Dodik.

Podsjećamo, Gorica Dodik je jučer na Twitteru pohvalila projekt gradonačelnika Banje Luke u kojem on u ovom gradu najavljuje aleju, šetalište, sportsku dvoranu i Park Mladen Stojanović obogaćen novim zelenilom i sportskim sadržajima, što je i objavio objavio na svom Twitter nalogu.

Gorica Dodik je podijelila ovu Stanivukovićevu objavu na svom Twitter profilu s emotikonom “lajka” i riječima: “Meni je ovo baš dobro”.Nakon toga je ponudila malo širi “kontekst” rekavši da će “uvijek bez ustručavanja i bez bojazni iznijeti kako pozitivno tako i negativno mišljenje o nekome i nečemu”.

Ne bolujem od sujete i kompleksa i to je moja prednost u odnosu na drekavce koji po mišljenje idu u strane ambasade”, prozvavši tako direktno Vukanovića.No, on joj nije ostao dužan napisavši joj sarkastično: “Ma bravo, mudro zboriš”.”Obožavam podvižnike bez sujete i kompleksa, nego ko to dreči u stranim ambasadama, evo već 15 godina to slušamo, da nema drugi CD da se pusti? Nego jel Draško legalizovao terasicu Agapea, odobrio kulu Prointer i pružio aleju do Sirijusa, zbog druga pitam”, poručio joj je Vukanović.Važno je napomenuti da je Stanivuković tokom svog predizbornog, a i dobrim dijelom postizbornog narativa ogroman fokus stavio na, premanjegovim riječima nelegalne objekte u vlasništvu porodice Dodik, kao i osoba bliskih njima.

Najvljivana su rušenja, bageri i svašta još nešto, no čini se da je sve to sada palo u zaborav.

klix.ba