Uslovi korištenja

Web portal tesanjtesanj.ba je mjesto za jednostavan pristup informacijama iz Tešnja, BiH i svijeta. Pri objavljivanju vijesti služimo se većim brojem izvora, pružajući tako doslijedne i cjelovite podatke i pristup informacijama svim korisnicima.

Korištenjem, čitanjem portala saglasni ste i prihvatate sve uslove korištenja. Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, prikazivanje, distribuiranje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti portala. Korisnici portala ne smiju ni na koji način objavljenje informacije koristiti u svrhu izazivanja rasne, vjerske i nacionalne mržnje i netrpeljivosti ili ih koristiti u bilo kojem kontekstu koji sadrži vulgarnosti i poziva na nasilje.

Svi posjetioci imaju pravo da besplatno koriste servise portala tesanjtesanj.ba.

OGLAŠAVANJE

Portal, pored gore navedenog, objavljuje i reklamne poruke oglašivača, besplatne sadržaje i linkove na druge web stranice. Sve sadržaje portala korisnik koristi na sopstvenu odgovornost. Portal ne snosi odgovornost za istinitost i kvalitet sadržaja reklamnih poruka. Portal može sadržati linkove ka drugim sajtovima, koji su postavljeni u dobroj namjeri kao pogodnost za korisnike, te takve linkove portal ne kontroliše niti je odgovoran za sadržaj istih.

AUTORSKA PRAVA

Pozivamo korisnike i omogućavamo korisnicima saradnju u vidu objavljivanja autorskih tekstova i drugih autorskih sadržaja. Dostavom autorskog sadržaja našem portalu, korisnik prenosi sva autorska i imovinska prava na portal TesanjTesanj.ba koji zadržava pravo reprodukovanja i distribucije, bez naknade i bez vremenskog i prostornog ograničenja. Autor garantuje da je sadržaj isključivo njegovo vlasništvo. Korisnik zadržava moralna autorska prava.