SELEKTOR IRFAN SMAJLAGIĆ OKUPLJA SENIORE U TEŠNJU

Seniorska muška rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine okupit će se u Tešnju od 16. do 20. januara. Selektor Irfan Smajlagić je za ovo okupljanje pozvao igrače iz BH Telecom Premijer lige BiH i nekolicinu njih iz Slovenije.

Tu su neka poznata imena, koji su već standardni reprezentativci naše zemlje, kao i igrači sa posljednjeg šireg spisaka objavljenog u oktobru prošle godine, te neka nova imena.

Okupljanje rukometnih Zmajeva završit će se utakmicom koja će se odigrati u petak 20. januara 2023. godine u SC Tešanj, a protivnik našoj selekciji bit će RK Krivaja.

Službeni i tehnički partner Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine za okupljanje u Tešnju je Ženski rukometni klub Bosna Tešanj, te se ovom prilikom zahvaljujemo domaćinu na saradnji i na podršci, kao i na pomoći.

Na spisku za ovo okupljanje su: Berin Brkić (Borac m:tel), Bekir Čordalija (Vogošća), Ahmed Čabaravdić (Konjuh), Nikša Petrović (Borac m:tel), Milan Vukšić (Izviđač CO), Adi Klopić (Konjuh), Adnan Isaković (Vogošća), Vladan Lončar (Krka), Omer Mehmedović (Gračanica), Luka Knežević (Borac m:tel), Nemanja Peštić (Sloga Doboj), Krešimir Krešić (Trimo Trebnje), Nedim Hadžić (Maglaj), Amir Muhović (Celje PL), Ensar Mehić (Gračanica), Ermin Ombaša (Vogošća), Haris Buljina (Sloboda), Vlado Draganić (Borac m:tel), Adi Mehmedčehajić (Gračanica), Luka Perić (Borac m:tel), Amar Kendić (Maglaj), Azer Musić (Gračanica).

RS BIH