More
  spot_img

  MILIONER IZ INATA SAGRADIO ZID OD SIJENA KAKO BI KOMŠIJI ZAKLONIO POGLED: TO JE MOJE VLASNIŠTVO


  Stephen Bett, bivši policijski službenik i povjerenik za kriminal u Norfolku, napravio je barikadu od sijena kako bi komšiji zaklonio pogled na svoje imanje. Bett je prvo posadio stabla kako bi se zaštitio od znatiželjnih pogleda, međutim, ona su posječena, za što je okrivio svog prvog komšiju, prenosi Metro.

  Iako krivac nikada nije pronađen, Bett nije odustao od ideje da je to učinio njegov prvi komšija John Turner, koji u kući živi s majkom Maxine. Zbog toga je kao čin osvete cijelom dužinom stražnjeg vrta svog komšije sagradio zid od sijena.

  Bett ima ogromno imanje s vilom iz 18. stoljeća, dok Turner ima skromniji dom u slijepoj ulici. Turner, koji je njegovatelj svoje majke, imao je sukob sa komšijom oko tog pitanja. Kad je zid od bala izgrađen prvi put, uletio je kako bi se žalio i zatim se vratio i srušio zid prevrnuvši gornje bale. Od tada je zid ponovno izgrađen i utvrđen kako bi bio čvršći i kako bi ga bilo teže srušiti.

  • On želi pogled na moje imanje, ali ja ne želim gledati njegovo imanje. ‘Posjekao je svoju živicu, na što ima pravo. Ne bih ga pokušao zaustaviti. Ali reći da mu kvarim pogled potpuno je pogrešno. Ja štitim svoj pogled. To je moje vlasništvo. Zašto ne bih? – kazao je Bett o navedenoj situaciji.
  • HAYAT.BA


  spot_img

  Aktuelno

  spot_img

  Povezani članci