Dodik povodom 8. marta ženama SNSD-a pjevao pjesmu Halida Bešlića

Predsjednik Republike Srpske i lider SNSD-a Milorad Dodik ponovno je demonstrirao svoje vokalne sposobnosti povodom obilježavanja predstojećeg 8. marta za aktive žena SNSD-a.

Naime, Dodik je na druženju organiziranom za Aktiv žena SNSD-a u Bosanskoj Gradišci i Prijedoru pjevao pjesmu “Romanija” Halida Bešlića.”Veoma sam radostan kada prisustvujem skupovima kao što je večeras u Bosanskoj Gradišci, jer osjećam tu energiju i želju da zajedno i dalje radimo za još bolje društvo. Uloga žena je neprocjenjiva za SNSD i obilježavanje 8. marta je znak pažnje kojim želimo da iskažemo zahvalnost”, kometirao je Dodik.

Nakon toga Dodik je boravio i u Prijedoru gdje je kazao kako je odlična atmosfera na zabavi dokaz da su “divne dame prava snaga SNSD-a”.

Kao i obično, Dodik se pridružio nastupima muzičara angažiranim na zabavama povodom 8. marta koje su organizirali gradski odbori njegove stranke.

Snaga SNSD-a zasniva se na aktivizmu koji pokazuju žene, istrajnosti, odanosti i izvršavanju zadataka, pogotovo za vrijeme izbora”, poručio je Dodik.

klix.ba