More
  spot_img

  Užas u Italiji: Muškarac iz Doboja ubio bivšu ženu, djevojku pa sebi oduzeo život


  Stravičan zločin dogodio se u predgrađu Vićence, u Italiji kada je Zlatan V., porijeklom iz Doboja, jučer ubio svoju bivšu suprugu Lidiju Mijković ispalivši u nju nekoliko hitaca.

  Potom je sa sadašnjom partnerkom pobjegao automobilom, a nakon što je i nju ubio, sebi je oduzeo život.

  Njegovo tijelo pronađeno je u automobilu na zapadnom obilaznici Vićence, prenosi banjaluka.net.

  Imao probleme s alkoholom

  Zlatan V. (42), porijeklom iz Doboja, radio je kao vozač kamiona i imao je problema sa alkoholom. Bio je oženjen Lidijom Mijković, državljankom Srbije sa kojom je imao dvoje djece od 13 i 16 godina. Par je živio zajedno u Altavila Vićentina.

  U martu 2019. godine uhapšen je zbog višestrukog zlostavljanja u porodici koje je prijavila Lidija. Kasnije, opet od 2019. godine, protiv njega je izdata naredba da ne prilazi ženi.

  Priča supružnika bila je poznata sudu i socijalnoj službi: 2019. godine nakon epizode nasilja, žena je nedjeljama bila hospitalizovana i morala je da odsustvuje sa posla jer joj je „razbio lobanju“.

  Veoma aktivan na društvenim mrežama, Zlatan je na Faceboooku objavio desetine fotografija porodičnih trenutaka sa Lidijom i dvoje djece.

  Prišao joj i pucao

  Odmor na plaži 2017. godine, porodične proslave za Svetog Nikolu do posljednjeg putovanja u Veneciju 2020. na kojima desetine fotografija prikazuju porodicu u glavnim turističkim mjestima i tokom vožnje gondolom.

  Među njegovim objavama stoji i jedna koja glasi “Nijedna veza nije savršena, svađamo se, prolazimo kroz teške trenutke, ali ako je ljubav prava sve se savlada”, prenosi Telegraf.

  Lidija je ubijena nakon što je odvezla dvoje djece u školu i krenula na posao. Ona se još uvijek nalazila u automobilu kada joj je napadač prišao i pucao u nju, nakon čega je ona istrčala iz automobila, pokušavajući da pobjegne, ali ju je on pogodio sa još nekoliko hitaca.

  Lidija je preminula na licu mjesta.

  Užas u Italiji: Muškarac iz Doboja ubio bivšu ženu, djevojku pa sebi oduzeo život
  Užas u Italiji: Muškarac iz Doboja ubio bivšu ženu, djevojku pa sebi oduzeo život

  izvor : grad.ba  spot_img

  Aktuelno

  spot_img

  Povezani članci