U Tešnju besplatna škola plivanja za djecu

JU “Sportsko-rekreacioni centar” Tešanj ponovo je pokrenuo besplatnu školu plivanja za djecu uzrasta od 7 pa do 13 godina, a obuka će se održati na Bazenima Kiseljak.

Plan rada besplatne škole plivanja je sličan kao i prethodnih godina. Formirati ćemo grupe od po dvadesetoro djece, a prioritet su nam ona djeca koja nisu prošla školu plivanja prethodnih godina.

Ukoliko se grupe ne popune sa djecom koja nisu učestvovala ranijih godina, tada na spisak mogu doći djeca koja prošlih godina nisu uspjela da savladaju plivanje ili eventualno žele da ponove naučeno.

Prva grupa bi u zavisnosti od vremenskih uslova, svoju petodnevnu obuka trebala da počne u ponedjeljak 03.07.2023. godine. Škola bi se izvodila svaki radni dan u terminima od 9:30 pa do 11:30. Škola plivanja je besplatna, a obaveza roditelja je da djecu dovedu do 9:30 i da dođu po djecu u 11:30.

Prijave možete izvršiti putem maila Ustanove: [email protected] ili putem naše Facebook stranice.

Potrebno je poslati poruku koja će sadržavati:IME (IME RODITELJA) PREZIME, DATUM ROĐENJA, BROJ TELEFONA RODITELJA, PRETHODNO UČEŠĆE U ŠKOLI PLIVANJA (ukoliko je bilo učešće prethodnih godina, navesti godinu)

Prijave ostaju otvorene do 30.06.2023. godine, nakon čega će na Facebook stranici Ustanove biti objavljeni spiskovi grupa.

Za svaku grupu prije početka obuke formirati će se Viber grupa sa roditeljima u kojoj ćemo dati detaljne upute oko načina realizacije.

Zos