More
  spot_img

  Tešnjak sankcionisan u Tesliću zbog opojnih droga


  Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 15.06.2022. godine, oko 20,15 časova, u ulici Svetog Save u Tesliću  izvršili su kontrolu putničkog automobila marke „VW Golf” kojim je upravljalo lice inicijala A.Š. iz Tešnja, FBiH,  prilikom čega je isto odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu.

  Navedeno lice je sankcionisano zbog počinjenog prekršaja iz člana 220. stav 1. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

  Prilikom pregleda vozila ispred prednjeg suvozačevog sjedišta uočena je  i oduzeta digitalna vaga za precizno mjerenje.

  Tokom  navedene kontrole kod suvozača iz navedenog vozila lica inicijala A.B. iz Teslića, pronađena je i oduzeta plastična  vrećica u kojoj se nalazila zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuana“, ukupne težine od 18,6 grama.  Navedeno lice je sankcionisano zbog počinjenog prekršaja iz člana 4. Zakona o prizvodnji i prometu opojih droga.

  Istog dana u Krajiškoj ulici u Tesliću, prilikom kontrole lica inicijala N.K. sa područja opštine Tešanj, FBiH, kod istog je pronađeno i oduzeto 49 komada tableta „Mendilex” koje spadaju u grupu lijekova sa psihotropnim dejstvom, a za koje kod sebe nije imalo odgovarajuću medicinsku dokumentaciju.  Navedeno lice je sankcionisano zbog počinjenog prekršaja iz člana 4. Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga.

  Tešnjak sankcionisan u Tesliću zbog opojnih droga
  Tešnjak sankcionisan u Tesliću zbog opojnih droga

  izvor : zosradio.ba  spot_img

  Aktuelno

  spot_img

  Povezani članci