Stočanka Alma Kovačić ponovo treba našu pomoć

Alma Kovačić treba našu pomoć, te moli sve koji su u mogućnosti da se odazovu apelu kako bi mogla nastaviti liječenje.

Alma Kovačić je rođena 27. 12. 1980. u Stocu. Od 1985. godine je dijabetičar Tip 1, što znači da zavisi od insulina.Završila je srednju medicinsku školu, zatim stažirala, položila državni ispit, potom volontirala i kad je pomislila da će početi ostvarivati svoj san, 2001. godine su joj otkazali bubrezi.“Moj je život borba bez prestanka, nadam se da me dijelom razumijete.

Ja samo želim da živim, da se borim kako i koliko mogu uz Božiju pomoć i pomoć dobrih ljudi…Ogroman je “staz” borbe (kušnja).. 21 god od prvog uboda na HD,a 37 god dijabetesa također uboda inzulina i bockanja non stop.3 godine od amputacije itd .

Već stotinu puta sam pisala i evo opet pišem i tako godinama.. Molim vas dijelite status,uplatite ako možete,uradite šta možete itd itd..Opet me muči lijeva noga,t ri prsta koja su bila ok.

Trebam u barokomoru krenut opet, da bi spasila ovu nogu. Kod nas u Mostaru ne postoji barokomora.I ma u Trebinju i to plaćam. Sama ne mogu ništa, ogromni su troškovi jer su mi i roditelji lošeg zdravlja.

Ja nisam nezahvalna i ne zaboravljam do sad šta ste radili za mene. Molim vas pomozite mi uz Božiju pomoć”, napisala je Alma na svom Facebook profilu.

Uplate se mogu vršiti na Uplate iz BiH:

Alma Kovačić1613000076889627

Raiffeisen Bank

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –Za uplate iz inostranstva :Raiffeisen Bank dd BiHSWIFT CODE :RZBABA2SIban code: BA391613000076889627Alma Kovačić– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –Humanitarni br.za korisnike Bh Telecoma,cijena poziva 2 KM090 – 291 – 063

mostarski.ba