More
  spot_img

  Preminula bosanskohercegovačka odbojkašica i službenica GP BiH


  Bosanskohercegovačku odbojku potresla je vijest o smrti Maje Vrbarac, 32-godišnje policijske službenice GP BiH i bivše odbojkašice.

  Informaciju o Majinoj smrti podijelio je Sindikat Granične policije BiH.

  Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

  Danas je u 32 godini zivota nakon kraće i teške bolesti preminula policijska službenica GP BIH Maja Vrbarac. Maja je bila uzoran policijski službenik, dugogodišnji kapiten OK Maglić Foča.

  Sindikat GP BiH upućuje iskreno saučešće njenoj porodici kao i svim radnim kolegama, građanima Foče i sportskom kolektivu OK Maglić Foča.

  Vječna joj slava i hvala”, naveli su u objavi.

  Od Maje se na društvenim mrežama opraštaju brojni prijatelji.

  Maja je rođena 1991. godine i bila je dugogodišnji igrač OK Maglić iz Foče. Više sezona je bila kapiten u svom matičnom klubu. Predvodeći svoje saigračice u sezoni 2017/2018, odbojkašice Maglića napravile su historijski uspjeh osvajanjem titule šampiona Prve lige RS i plasmanom u Premijer ligu Bosne i Hercegovine. Bez sumnje, najveći uspjeh za klub bogate tradicije koji postoji već 60 godina, napravljen na čelu sa Majom Vrbarac.

  Pored Maglića, Maja je još nastupala za OK Goražde iz Goražda, sa kojim se takmičila u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

  Maja Vrbarac će biti sahranjena u Foči, u srijedu 03. augusta.

  Preminula bosanskohercegovačka odbojkašica i službenica GP BiH
  Preminula bosanskohercegovačka odbojkašica i službenica GP BiH

  izvor : crna-hronika.info  spot_img

  Aktuelno

  spot_img

  Povezani članci