Potresna objava prijateljice ubijene Amre Kahrimanović: “Mirno ćeš spavati vilo moja, obećava ti to drugarica”

Zvjersko ubistvo Amre Kahrimanović koje se dogodilo 7. februara u Tuzli potreslo je cijeli region. Policijsku službenik Elvis Ćustendil u nju je ispalio čitav šaržer, dok je bio u alkoholiziranom stanju.

Amri je u subotu klanjana dženaza, a sada se oglasila i Sunita Havel, njena prijateljica. – Amra je bila moja najbolja prijateljica od djetinjstva. Stanovali smo kuća preko puta kuće i sjedili zajedno u školskoj klupi kolko nam je godina toliko smo se družile.

Svake subote sam bila kod nje u “Sydneju” kad se raziđu gosti zajedno smo ručali i popile kafu, a i ostalo sve bile smo u dobru i zlu zajedno. Volim je ko sestru i više od toga nikad je neću moći zaboraviti.Zvala si me Suni a ja tebe Sinjora mirno ćeš spavati vilo moja obećava ti tvoja drugarica.

Nikad policijo niste profesionalno obavljali svoj posao. Pravili ste razliku. Nema razlike kada su kriminalci i psihopate u pitanju. Ubice pa makar to bio i vaš kolega bolesnik.

Uvodite ga podignute glave sa lisicama naprijed u tužilaštvo, a u leđa ispucao šaržer.

Dupla robija za službeno lice i pucanje u leđa kukavice jedne – napisala je u objavi na društvenim mrežama.Podsjećamo, ubici Elvisu Ćustendilu je u subotu određen jednomjesečni pritvor.

Avaz