Pogledajte šta se gradi u Tešnju

Firma Star-S d.o.o. uskoro počinje izgradnju stambeno poslovnog objekata 𝘂 𝗰𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗧𝗲𝘀̌𝗻𝗷𝗮 𝗻𝗮 𝘃𝗿𝗹𝗼 𝗮𝘁𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝘃𝗻𝗼𝗷 𝗹𝗼𝗸𝗮𝗰𝗶𝗷𝗶 u ulici Braće Pobrić 93-95 (preko puta Ina benzinske pumpe).

Zgrada se sastoji od 7 etaža i ima ukupno oko 2500 m2 korisne površine. Gradi se u modernom i inovativnom stilu sa velikim otvorima.

Na etaži -1 nalazi se parking zatim 𝗖𝗮𝗳𝗳𝗲-𝘀𝗹𝗮𝘀𝘁𝗶𝗰̌𝗮𝗿𝗻𝗮-𝗿𝗲𝘀𝘁𝗼𝗿𝗮𝗻 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿𝗺𝗲𝘇𝘇𝗼 na preko 400 m2 u prizemlju, te 4 sprata sa dodatnim potkrovljem stambenog prostora . Sve etaže su povezane i liftom.

Zgrada je udaljena od saobraćajnice 7 metara, na svakom spratu nalazi se samo 4 ili 5 stanova što kupcima osigurava intimniji prostor stanovanja.

U ponudi su ukupno 22 stana a kvadratura stanova je u rasponu od 52 m2 – 145 m2. Obezbijeđen je priključak na gradsko grijanje te ima i mogućnost klimatizacije.

Ulazna vrata u stanove bit ce protuprovalna, a unutrašnja furnirana 1. klase. U kupatilima ce biti podno grijanje a prostori tuševa ce biti vecih dimenzija na „walk in“ principu sa staklenim pregradnim stijenkama.

Useljenje je planiramo u drugoj polovici 2021. godine.

Za sva pitanja i rezervacije kontaktirajte na tel 032 692 646 ili email [email protected]