Nesvakidašnja scena na području Manjače: Muškarci uveli bika u kafić pa ga doveli i za šank

Na području Manjače zabilježena je nesvakidašnja scena u kafiću kada je grupa muškaraca uvela bika u ugostiteljski objekt.Snimak ovog nesvakidašnjeg čina objavljen je na Facebook stranici Novi Grad, uz opis u kojem je otkrivena lokacija na kojoj je nastao snimak.”

Slučaj s Manjače

. Uveli bika Jablana u kafe/restoran i postavili ga za šank. Ovo ima samo kod nas”, naveli su.Iako nerijeko životinje zalutaju u ugostiteljski objekt, gotovo da se nije desio slučaj u kojem osoba svojevoljno uvodi životinju, kao što je bik, u prostor gdje se služi hrana i piće.

Ovaj neobični događaj privukao je pažnju korisnika društvenih mreža, a mnogi su zbijali šala na osnovu viđenog.”Svaka čast, bik mora izlazit”, “Šta pije bik da mu platim piće”, neki su od šaljivih komentara.

https://www.klix.ba/magazin/zanimljivosti/nesvakidasnja-scena-na-podrucju-manjace-muskarci-uveli-bika-u-kafic-pa-ga-doveli-i-za-sank/231031067#brid_cp_Brid_98753077

Međutim, ima i onih koji su osudili ovaj čin: “Dno dna ovo ima samo na truhlom Balkanu”, “Bože sačuvaj”, “Ovo samo ima kod vas”, “Jadna žvotinja s tim ljudima”

klix