Mahira Ahmiš se udala za Saladina Hajdarpašića, svadba organizovana u Sarajevu

Mahira Ahmiš je danas na društvenim mrežama objavila da se udala za Saladina Hajdarpašića.Vjenčanje je organizovano u Sarajevu, a mnogi su im poželjeli sreću u braku.”Danas je početak novog poglavlja u vašem životu.

Želim vam svu ljubav, radost i sreću. Ljubav ne znači gledati jedno u drugo, već zajedno gledati u istome smjeru. Sretno vam putovanje. Voli vas vaša kuma”, “Najdraža moja, opravdano danas neću biti uz tebe, ali ti znaš da sam cijelim srcem s tobom. Tvoja sreća je i moja sreća, a ti si zaslužila i vše! Voli te tvoja sestra”, neke su od čestitki koje je podijelila.

Mahiru mnogi poznaju kao ženu koja je srdačno brinula o svom rahmetli suprugu Esedu, koji je bolovao od multiple skleroze. Objavljivala je detalje o izazovima s kojima su se susreli zbog ove teške dijagnoze.TUŽNA VIJESTPreminuo Esed Ahmiš, čovjek čija je borba protiv multiple skleroze inspirisala mnoge

Esed je preminuo u martu prošle godine, a ona je tužnu vijest potvrdila na Instagramu.”A ti, o dušo smirena, vrati se Gospodaru svome zadovoljna, a i On tobom zadovoljan pa uđi među robove moje i uđi u Džennet moj”, napisala je.

klix.ba