More
  spot_img

  Kako je baka Milena pomogla Čedi Jovanoviću: Koristila sam koricu hljeba


  Milena Todorović (65) iz Lajkovca riješila je veliki zdravstveni problem Čedomiru Jovanoviću, predsjednik LDP-a, piše Kurir.

  – Čeda je kod mene bio dva puta i oba puta mi je ostavio po sto eura! Nikad mi niko toliko novca nije ostavio, osim jednog Nijemca. Namještala sam Čedi želudac i atlas na vratu i nisam ni znala da je je on lider neke stranke. Ličio mi je na nekog političara, ali nisam bila sigurna da je to on – kaže Milena. 

  Zazvonio mi je telefon

  Kako je Jovanović ranije ispričao, ona mu je namještala želudac svijećom i teglom. Milena, međutim, kaže da prilikom tog “tretmana” nije koristila svijeću i teglu.

  – Kada sam rješavala njegov problem, koristila sam koricu od hljeba na koju se stavlja krpa. Tu krpu sam tokom tretmana zapalila i lončetom napravila vakuum – priča ona.

  Ona ističe i da je Čeda imao veliku sreću kada je prvi put došao kod nje, jer je tada sasvim slučajno imala slobodan termin.

  Kako je baka Milena pomogla Čedi Jovanoviću: Koristila sam koricu hljeba
  Kako je baka Milena pomogla Čedi Jovanoviću: Koristila sam koricu hljeba

  – Zazvonio mi je telefon. Zvao me je čovjek iz Valjeva čijoj sam sestri namještala želudac. Nisam razumjela da je Čedin prijatelj. Imala sam sasvim slučajno prazan termin u 13 sati, na šta je on rekao da stižu. Počela sam da radim Čedu, ali nisam prepoznala da je to on. Htjela sam da ga pitam da li je on poznati političar, ali sam ipak zaćutala – priča baka Milena.

  – Živim od muževe penzije i toga koliko mi ko da. Sve što mi je višak, što mi nije potrebno za osnovno u životu, dajem kao prilog manastirima ili ljudima kojima treba pomoć – kaže žena, koja tvrdi da je i njena majka imala isti talenat da liječi ljude.

  Masirala stomak

  Ranije je govoreći o baka Mileni, Čedomir Jovanović ispričao da je sve počelo kada je sreo druga kojem se požalio da mu se želudac podigao, baca dijafragmu na srce, pa zato i otežano diše. A ovaj mu je na to rekao: “Ima jedna baba u Lajkovcu, namješta želudac…”

  – Kad sam otišao kod babe, prvo je rekla: “Ju, ju, ju!”, pa mi stavila malu svijeću na pupak, pa preko teglu da napravi vakuum koji će mi povući želudac. A onda mi je masirala stomak i sad mi je želudac na pupku, nemam više ni izbočen stomak. Onda me okrenula na leđa, pa sam na stolu rukama za noge… kaže, pršljen na leđima malo mi otišao ulijevo, pa vrši pritisak na pluća. I to mi je sredila – naveo je Jovanović.

  KURIR  spot_img

  Aktuelno

  spot_img

  Povezani članci