“DO KRAJA ŽIVOTA ĆU SE BORITI DA HULJE IZ TUŽITELJSTVA BUDU UHIĆENE, ZBOG NJIH MORAM UBOJICE SVOG DJETETA GLEDATI NA ULICAMA”

U Sudu Bosne i Hercegovine danas je održan nastavak suđenja u slučaju “Dženan Memić”. Sudi se bivšoj djevojci stradalog mladića Alisi Ramić (djevojačko Mutap), njenom ocu Zijadu Mutapu, dvojici policajaca Hasanu Dupovcu i Josipu Bariću, te Muameru Ožegoviću – radniku hotela “Kristal”, piše Avaz.

“DO KRAJA ŽIVOTA ĆU SE BORITI DA HULJE IZ TUŽITELJSTVA BUDU UHIĆENE, ZBOG NJIH MORAM UBOJICE SVOG DJETETA GLEDATI NA ULICAMA”
“DO KRAJA ŽIVOTA ĆU SE BORITI DA HULJE IZ TUŽITELJSTVA BUDU UHIĆENE, ZBOG NJIH MORAM UBOJICE SVOG DJETETA GLEDATI NA ULICAMA”

Otac preminulog Dženana, Muriz Memić obratio se javnosti nakon današnjeg suđenja.

“Znamo mi da je Amina Ruždić dobila naredbu od Dalide Burzić. Znamo mi da Amina Ruždić je svjesno zastupala lažnu optužnicu. Amina Ruždić je jedna hulja koja mora sjediti na optuženičkoj klupi. Više puta na kantonalnom suđenju je pokušala da nas izbaci iz sudnice. Ja sam oštećenik kojem je ubijeno dijete. Ja sam trebao sjediti pored nje, ali ta hulja Sead Kreštalica, Meris Ćato zastupali su lažnu optužnicu i svakome je jasno. Dvije kantonalne presude, presuda Vrhovnog suda, ali oni idalje istrajavaju na ovome”, rekao je Muriz Memić.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je da je Amina Ruždić danas lagala, ali i Meris Ćato. Istakao je da Ruždić treba biti svjesna onog što čini. Dodaje da je i Ćato lagao, ali i dosta toga prešutio, pa se sada vodi istraga protiv njega.

“Ja ću do kraja svoga života istrajavati na tome da bude optužena Amina Ruždić i da bude procesuirana, jer ovako ne može. Sedam godina, zbog ovih hulja iz Kantonalnog tužiteljstva ja se povlačim po sudovima, iako je svakome jasno da je ubojica blizu ovdje. Ja se moram susretati s ubojicama i gledati ih u oči, iako se sve zna”, poručio je on.

Pomažu ubojicama

Dodaje da je sustav spreman svašta uraditi i “ubijati” jednu obitelj pshihički. Kaže kako je Dalida Burzić od početka znala u što se upušta.

– Ali vjerojatno nije znala da ja i Ifet možemo ovo izdržati. Nećemo nikad odustati zbog drugih građana. Ja ne znam hoće li itko imati snage da ovo izdrži. Osumnjičeni se smiju”, rekao je.

Dodao je da nije mogao izdržati danas, pa je rekao da se zbog Amine Ruždić “povlači” sedam godina po sudovima.

“Lagala je tamo, lagala je i danas. Ovim huljama treba doći kraj. Ja ih zovem huljama jer su takvi. Trebali su zastupati mene, a ne da pomažu ubojicama da su nedodirljivi. Kantonalno tužiteljstvo je štitilo ubojice. Saznat će se i tko je ubojica, ali prvo da odgovaraju Dalida Burzić, Vahid Ćosić, Amina Ruždić i ostali”, poručio je Memić.

CHI