DA LI ĆE TEŠANJ OPET SLAVITI? Nerminova drugarica očarala žiri, Viki ne može da sakrije sreću

Mlada Almija Krdžalić sa samo sedamanest godina odlučila je da se upusti u borbu na Grandovoj sceni. Iako se već bavi pevanjem, tvrdi da svoj posao želi da podigne na viši nivo.

Autor: J. Jović

Prvi korak u toj zamisli je ostvarila, osvojivši pet glasova. Prvi taster pritisla je Viki Miljković, dok su za njom podršlu pružili Đorđe David, Ana Bekuta, Ceca i Sneža Đurišić.

Veoma često se dešava da je napetija situacija u Vojinoj sobi emocija nego na samoj sceni, a tome svedoče i suze Almijine majke koja je veoma teško podnela ćerkin nastup.

Kako bi uneo malo šale u svom stilu Voja Nedeljković je Sašino pitanje da li je tu i takmičarkin otac odgovorio:-Ja sam joj tata, a ovo joj je dečko!-Maloletna, a već dečka dovela na televiziju- našalio se Sale, a onda jednom informacijom šokirao studio

Ti si bila na audiciji u Tuzli, broj 47, sećam se- rekao je Popović, dok su svi ostali šokirani s obzirom da je to zapamtio pored ogromnog broja učesnika.

Nakon ćaskanja i upoznavanja, usledio je i onaj malo teži zadatak- izbor mentora. Iako je svima bila misterija koga će Almija odabrati, ona je bez razmišljanja donela odluku.

-Poštujem svakog od vas i nije zbog prošlogodišnjeg pobednika i svega, ali ja biram Viki- rekla je takimičarka, na šta je Ana Bekuta dodala -Da, znamo da nije…

-Pobednika znam, družimo se i prijatelji smo i čula sam se sa njim dok se takmičio i znam kako je Viki radila sa njim- objasnila je takmičarka.

Na samom kraju Popović je tvrdio da je znao da će baš Violeta biti njen izbor s obzirom da je pevala njenu pesmu, ali i da je prvi glas usledio upravo od nje.-Dobrodošla, mislim da sa tobom može mnogo toga. Ti si mlada, treba da radimo, imaš lepu boju glasa i tu neku moć u glasu. Mislim da možemo mnogo toga da pokažemo- poručila je Viki

Mislim da treba da se vrati za dve godine i da bi tad pevala mnogo bolje jer se vidi da ima potencijal, volumen i zdravu boju glasa. Ali ima problem sa ukrasima i intonacijom. Tako bi ja razmišljala, ali svakako želim svu sreću- smatrala je Marija, a Almija je zadovoljna napustila scenu.

GRAND.NOVA.RS