Cristiano Ronaldo dolazi u Zenicu, ovo su detalji njegovog boravka u hotelu

Reprezentacija Portugala predvođena Cristianom Ronaldom nakon 12 godina ponovo dolazi u Zenicu, a donosimo vam detalje njihovog boravka u Hotelu Zenica.Dolazak reprezentacije Portugala u Zenicu najavljen je prije nekoliko mjeseci, a posljednje finese bit će dogovorene danas u toku dana.

Njihova baza, kao i prethodni put bit će Hotel Zenica koji će tri dana u potpunosti biti zatvoren za javnost.Portugalska reprezentacija rezervisala je cijeli hotel samo za sebe želeći potpuni mir i koncentraciju pred meč s reprezentacijom Bosne i Hercegovine, a njihov dolazak je planiran za sutra.

Policija će već danas pregledati sve sobe u kojima će boraviti tim iz Portugala te ih zapečatiti do dolaska gostiju.Među njima, kako je jutros potvrđeno, uprkos izborenom plasmanu na Evropsko prvenstvo, bit će i Cristiano Ronaldo koji, kako saznajemo, nije imao posebne zahtjeve.”

Zadovoljni smo što je reprezentacija Portugala ponovo odabrala Hotel Zenica za mjesto boravka tokom posjete Zenici. Danas smo imali i posljednje kontrole njihovog tima na čelu s menadžerom Carlosom Fererom te kuharom Luisom Daniel Aveirom.

Što se tiče zahtjeva, nisu imali neke posebe želje, a mi smo uradili sve što je u našim mogućnostima tako da su zadovoljni svime što smo pripremili dodavši da je i više od onog što su očekivali”, kazala nam je izvršna direktorica Hotela Zenica Jasmina Beganović.

klix.ba