Portugalci i u Zenici izazvali euforiju, Ronaldo dočekan povicima “Siu”

Nogometna reprezentacija Portugala, predvođena Cristianom Ronaldom, stigla je u Zenicu oko 15:30 i očekivano je izazvala veliku pažnju navijača i lokalnog stanovništva.Pred hotelom “Zenica” dočekao ih je veliki broj ljudi, a u Zenicu su stigli pod jakom policijskom pratnjom.

Očekivano, u centru pažnje bio je Cristiano Ronaldo, kojeg su okupljeni fanovi pozdravili njegovim karaktarističnim povikom “Siu” koji koristi prilikom proslave golova.

VESELO DRUŠTVO

Ronaldo izazvao euforiju u Sarajevu, na aerodromu priređen doček slavnom PortugalcuPo izlasku iz autobusa i ostale portugalske zvijezde ispraćene su ovacijama i aplauzima, a među transparentima mogli su se vidjeti i oni napisani na portuglaskom jeziku, na kojem su navijači uputili molbe za dresove i fotografije.

Nogometaši Portugala potom su se uputili na zajednički ručak u hotel “Zenica”, gdje će boraviti do večerašnjeg službenog treninga na Bilinom polju.POSEBAN TRETMANPortugalci stigli u BiH, Ronaldo i ekipa uz ogromno osiguranje otputovali ka ZeniciPodsjetimo, utakmica između Bosne i Hercegovine i Portugala igra se sutra na stadionu Bilino polje u Zenici s početkom u 20:45 sati.

klix.ba