More
  spot_img

  ARIJANA MEMIĆ OBJAVILA EMOTIVNU PORUKU: “DRAGI DŽENO, JOŠ JEDAN TVOJ ROĐENDAN, A TEBE NEMA KRAJ NAS”


  Da je živ danas bi Dženan Memić zajedno sa svojom porodicom i prijateljima proslavio svoj 28. rođendan. Tim povodom njegova sestra Arijana objavila je emotivnu poruku na svom Facebook profilu.

  – Dragi Dženo… Još jedan tvoj rođendan a tebe nema kraj nas. Sedmu godinu već nisam čula tvoj glas, nisam vidjela tvoj osmijeh. Mnogo toga sam ti željela reći, a nisam stigla.

  Svaka suza me podsjeti da još uvijek živiš, barem u mom srcu, jer tu nikada ne umireš. U moje misli te uvijek vrate uspomene, one te čuvaju u mom životu, iako više nisi sa mnom. Još uvijek je u sjećanje urezan onaj tvoj pogled i osmijeh…

  Pamtim sve tvoje savjete, lijepe riječi, prijekore i pohvale. Koliko me boli tvoja smrt, toliko me boli i život koji je mogao još da traje a dušmani ga ugasiše. Sve se odjednom na trenutak poravnalo, postalo besmisleno i prazno. Znaš…

  Postoje ljubavi koje žive samo u pjesmama, nadama i željama. One su čežnja, bol, čekanje bez znanja, nadanje i dugo trajanje, za sve što bi trebalo biti – a nije.

  Ljepotane moj, danas bismo slavili tvoj 28. rođendan. Danas ćemo opet svi biti skupa, samo tebe biti neće…

  I danas ćemo ti poslati ljubav u nebeske visine. Znaj da te volim i voljet ću te dok dišem. Živiš i tako će biti dok me bude – napisala je Arijana.

  Podsjetimo, Dženan je napadnut 8. februara 2016. godine, a sedam dana kasnije podlegao je povredama u bolnici.

  Njegova porodica se više od šest godina bori za pravdu. Njegov otac Muriz i sestra Arijana ne žele odustati dok ne istjeraju pravdu, a više puta su organizirali proteste na kojima su im građani pružili podršku. Uz njih je i advokat Ifet Feraget.

  U znak sjećanja, porodica i prijatelji sastat će se danas, 11. augusta 2022. godine u 19 sati kraj “Ranjenog kamena” na Ilidži.

  CHI

  Aktuelno

  spot_img

  Povezani članci