More
  spot_img

  Amer Rakić iz Tešnja pretučen na turniru u Zenici

  Fudbaler Moševca, Amer Rakić, pretučen na turniru u Zenici od strane Aldina Đidića, predsjednika profesionalnih fudbalera u BiH. Brz oporavak mu želimo!


  Opširnije o svemu:
  “Jučer, dana 08.11.2020. smo svjedocili jednom od najgorih trenutaka koja je nasa ekipa zabiljezila na turnirima širom Bosne i Hercegovine na kojima smo učestvovali i iza sebe ostavljali samo prijateljske odnose ..

  Amer Rakić iz Tešnja pretučen na turniru u Zenici


  Na turniru u Areni Zenica poslije zavrsene utakmice protiv ekipe ZE TRANS , nekada veliko ime bh fudbala Aldin Džidić prvo verbalno pa kasnije i fizički uz pomoć jos jednog svog saigrača po imenu Bernad Imamovic šamara potomom udara u predjelu lica jednog našeg igrača .. U tom trenutku naš igrač pada na pod gdje ga sa leđa nogom šutira Imamović, da bi ga potom Džidić udario šakom u sljepočnicu prilikom čega našem igraču puca arkada ..
  Tu se napad ne završava . Dok je naš igrač , raskrvačen ležao na podu , ovaj dvojac (Imamovic i Dzidic ) “cipelare ” istog jos dobrih 10tak sekundi , gdje se tada napokon prekida sve ovo ..
  Pitanje je sljedeće :
  Zar se tako ponasa jedan profesionalac koji iza sebe ima karijeru i koji je bio reprezentativac Bosne I Hercegovine , te je danas predsjednik profesionalnih fudbalera ?
  Baš profesionalno nema šta ..
  Gdje su covid mjere u Areni Zenica gdje je bilo cca 150 ljudi u zatvorenom prostoru ?
  Gdje je obezbjeđenje turnira te hitna pomoć ?
  Turnir smo napustili poraženi , ali ne rezultatski nego ljudski!”

  Amer Rakić iz Tešnja pretučen na turniru u Zenici

  Preuzeto s fb profila pretučenog

  spot_img

  Aktuelno

  spot_img

  Povezani članci