Utorak, 25 siječnja, 2022
More
  spot_img

  ŽOK Tešanj je odličnim startom otvorio prvenstvenu utakmicu I kola prve Federalne lige BiH protiv gostujuće ekipe OK „Kula“ Gradačac.

  ŽOK Tešanj je odličnim startom otvorio prvenstvenu utakmicu I kola prve Federalne lige BiH protiv gostujuće ekipe OK „Kula“ Gradačac.


  Naime, naša domaća ekipa ŽOK Tešanj je sa potpuno novoformiranom postavom odigrala prvu prvenstvenu utakmicu, nadigravši gostujuću iskusnu ekipu iz Gradačca rezultatom 3:2.Sastav sa utakmice: Irma Mujkić (C), Amila Alagić (L), Elma Begunić, Alma Alić, Ena Popržanović, Samira Alimanović, Arsela Artuković, Sajra Deljkić i Zerina Husibegović.


  Mladi trener Edin Mušija nakon domaće utakmice:„Prije svega zahvalio bih se Bogu što mi je dao privilegiju da budem trener ovakvoj ekipi kao što je ŽOK Tešanj. Naravno, zahvala pripada i našoj općini te se posebno zahvaljujem našem načelniku Suadu Huskić i direktoru kluba Izetu Mandžukić koji nas podržava u radovima. Ovo je za mene veliki uspjeh, da svojim prvim nastupom kao trener, naročito protiv ovako iskusne ekipe kao što je OK Kula iz Gradačca, ostvarimo pobjedu.Pohvalio bih naše djevojke koje su zaista danas briljirale na utakmici.

  Iako ne igramo dugo zajedno, mislim da se rodila jedna potpuno nova, prije svega složna ekipa koja sa malo više truda može daleko dogurati. JAKO SAM PONOSAN NA NJIH.Samo bih još za kraj da se zahvalim mome najboljem treneru koji mi je prenijeo ogromno znanje. To je uvaženi gospodin RUŽDIJA RADONČIĆ iz Zenice“

  spot_img

  Aktuelno

  spot_img

  Povezani članci