ZEMI d.o.o. Tešanj postao direktni zastupnik brenda UPower za BiH

ZEMI d.o.o. s ponosom postaje direktan zastupnik renomiranog brenda UPower. Ovo predstavlja značajan iskorak za ZEMI d.o.o. i donosi nove mogućnosti za kvalitetnu radnu obuću. UPower je poznati brend visokokvalitetne radne obuće koja se ističe inovativnim dizajnom i vrhunskom udobnošću. Njihove radne cipele pružaju sigurnost, pouzdanost i zaštitu bez kompromisa, naglašavajući stil i eleganciju.

U-Power je postao sinonim za vrhunske radne cipele širom svijeta, a sada će ove izvanredne cipele biti dostupne i kod nas zahvaljujući ZEMI d.o.o. Ovo partnerstvo otvara nove perspektive našoj kompaniji i tržištu radne obuće u Bosni i Hercegovini. UPower cipele su nevjerovatno popularne zbog svog vrhunskog kvaliteta, udobnosti i dizajna. Širokim asortimanom proizvoda omogućavamo radnicima u različitim sektorima da pronađu savršenu radnu obuću koja će im pružiti sigurnost i udobnost tokom radnog dana.


Uz U-Power radne cipele, radnici će moći uživati ​​u osjećaju plesa na radnom mjestu. Inovativni materijali, napredne tehnologije i pažljivo dizajnirane karakteristike osiguravaju zaštitu od potencijalnih ozljeda, kao i udobnost koja će omogućiti korisnicima da budu produktivni tokom radnog dana. UPower kolekcija uključuje široku paletu radnih cipela, uključujući modele sa metalnom kapom, modele bez metala, antistatičke cipele i cipele sa đonom protiv klizanja. Bilo da radite u građevinskom sektoru, industriji, skladištu ili bilo kojoj drugoj oblasti, UPower ima cipele koje će zadovoljiti vaše specifične potrebe.


ZEMI d.o.o. s ponosom ističe svoju posvećenost kvaliteti i zadovoljstvu kupaca te će osigurati brzu isporuku i profesionalnu podršku svim kupcima koji odaberu U-Power radne cipele. Ovaj novi ugovor dodatno će ojačati poziciju ZEMI d.o.o. na tržištu i osigurati da radnici u Bosni i Hercegovini dobiju najbolju moguću radnu obuću. U-Power radne cipele su tu da vam pruže sigurnost i udobnost, ali i da vam donesu osjećaj radne harmonije. U njima možete raditi sa samopouzdanjem i izraziti svoj stil, jer uz U-Power radne cipele imate osjećaj kao da plešete na radnom mjestu! 😊 Don’t worry, be happy!

Za više informacija o U-Power radnim cipelama i kako ih nabaviti posjetite službenu web stranicu ZEMI d.o.o. ili ih kontaktirajte telefonom ili e-mailom.

Kontakt informacije:
+387 62 966 877
zemi.ba
[email protected]