ZBOG UTRKIVANJA HERCEGOVAČKIH TAJKUNA POGINULE 4 OSOBE A 4 TEŠKO POVRIJEĐENE

Četiri osobe smrtno stradale i četiri teško ozlijeđene, od kojih je jedna zadobila ozljede opasne po život, epilog je stravične nesreće koja se sinoć dogodila na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Buna – Zaton južno od Mostara.”Četiri osobe smrtno stradale i četiri teško ozlijeđene, od kojih je jedna zadobila ozljede opasne po život, epilog je stravične nesreće koja se sinoć dogodila na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Buna – Zaton južno od Mostara.”

ZBOG UTRKIVANJA HERCEGOVAČKIH TAJKUNA POGINULE 4 OSOBE A 4 TEŠKO POVRIJEĐENE
ZBOG UTRKIVANJA HERCEGOVAČKIH TAJKUNA POGINULE 4 OSOBE A 4 TEŠKO POVRIJEĐENE

Oko 20: 00 sati na magistralnoj cesti M-17, na lokalitetu Zaton-Buna – Žitomislići, dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali L.Š.(2000) s vozilom BMW, B.K. (1987.) s vozilom Renault Scenic, M.P.(1976.) s vozilom BMW X5 i M.D. (1991.) sa vozilom Mercedes.

Tom prilikom smrtno su stradali vozač iz vozila Renault Scenic B.K., njegovi putnici M.K. (1988.) i maloljetni R.K. (2013.) dok je G.K. (2019.) zadobila teške tjelesne ozljede. Također, smrtno je stradao vozač iz vozila BMW X5 M.P., dok su teške tjelesne ozljede zadobili putnici iz vozila BMW L.M.(1987.), R.V. (1977.) i K.J.(1998.)”, priopćeno je jutros iz MUP-a HNK.

Kolikom brzinom su vozili, govori podatak da su automobil u neprepoznatljivom stanju

Smrtno je stradao vozač iz vozila „BMW X5“ Mate Primorac poznati hercegovački biznismen koji se bavio ugostiteljstvom, te ugradnjomm rashladnih komora a posjedovao je i pansion. Kako nezvanično saznajemo Mate se sa svojim prijateljima vraćao sa krštenja.

Kako saznaje portal Crna-Hronika u putničkom automobilu nastradala je porodica Krstić. prilikom smrtno su stradali vozač iz vozila „Renault Scenic“ B.K., njegovi putnici M.K.(1988) i maloljetni R.K.(2013) dok je G.K.(2019.) zadobila teške tjelesne ozljede.

Kako nezvanično saznajemo razlog nesreće je utrkivanje BMW i Mercedes vozača. U BMW X5 se nalazio nastradali hercegovački biznismen, dok se u bijelom Mercedesu nalazio sin hercegovačkog tajkuna koji se inače bavi prodajom novih i rabljenih automobila iz Ljubuškog.

CHI