Vlasnik firme u Srebreniku poklonio uposleniku automobil za doprinos firmi

Vlasnik firme za preradu i ugradnju lima “Bekrić d.o.o.” iz Srebrenika Adnan Bekrić odlučio je iznenaditi jednog od svojih najvrijednijih radnika, Edmira Džaferovića na jedan nevjerovatan način.

Džaferović, dugogodišnji zaposlenik i pouzdan član tima, nije samo obavljao svoj posao temeljito, već je uvijek išao korak dalje kako bi pomogao tvrtki da raste i razvija se. Njegova predanost, stručnost i radna etika istaknuli su ga kao izvanrednog radnika.U znak zahvalnosti za sve što je Džaferović učinio za firmu “Bekrić d.o.o.”, Adnan Bekrić, vlasnik firme, donio je odluku koja će zasigurno ostati urezana u sjećanju svih prisutnih.

Na posebnom okupljanju u prostorijama firme, pred nekoliko zaposlenika i kolega, Bekrić je uručio ključeve novog automobila Volkswagen Golf 6 Edmiru Džaferoviću, te mu je poklonio i bon u iznosu od 1.000 KM na benzinskoj pumpi.”Edmir Džaferović naš je vjerni zaposlenik od prvog dana – sa nama je već deset godina.

Česte promjene radne okoline danas su svakodnevnica i samim time ovolike godine vjernosti prava su rijetkost. Ovim skromnim poklonom odajemo priznanje njegovom doprinosu za uspjeh naše firme.

Njegova predanost i naporan rad inspiracija je svima. Ponosni smo što u našem timu imamo nekog poput njega”, rekao je Bekrić tokom predaje ključeva.Džaferović se zahvalio na poklonu te je rekao da ovu gestu neće zaboraviti.”Ovo je nevjerojatan dar, i ne znam što reći. Hvala, gospodine Bekrić.

Ovo će mi zauvijek ostati u sjećanju”, istaknuo je Džaferović.Ovaj nesebičan čin Adnana Bekrića i gesta zahvalnosti prema Edmiru Džaferoviću svakako će ostati zapamćeni kao primjer kako se dobar rad i predanost prepoznaju i nagrađuju u poslovnom svijetu. Osim što je dobio automobil, Edmir je dobio i snažnu potvrdu da njegov trud vrijedi, piše Studiod.ba.

Cijela priča podsjeća nas na važnost prepoznavanja i nagrađivanja izvanrednih zaposlenika u svim sferama života. Adnan Bekrić i firma “Bekrić d.o.o.” ne samo da su dobili odanog radnika, već su i pokazali kako zahvalnost i velikodušnost mogu stvoriti pozitivan radni okoliš i osnažiti zajednicu.

klix.ba