Četvrtak, 30 lipnja, 2022
More
  spot_img

  (VIDEO) ALDIN PORUČUJE RUMEJSI: “VOLIM TE I SRCE ME BOLI, VRATI MI SE”!

  Aldin Delić iz Srebrenika prijavio je nestanak svoje 20-godišnje supruge Rumejse Delić koja je u petak napustila kuću. Rumejsa je otila od kuće, a cijeli priču ste mogli pročitati danas na našem portalu.

  “Ludo te volim i patim. Znam ja sam bio kriv. Najgore mi je to što curica zove MAMA, gleda zove i traži te. Mene srce moje boli. Mati je jedna. Ja ne znam biti mati, znam biti samo otac da se borim za svoju porodicu, da joj ništa ne fali. Molim te ako gledaš ovo javi se. Evo govorim ovo pred čitavim svijetom, da pokažem da te volim. Ljubomoran sam bio, ljubomora je znak ljubavi. Sve ti opraštam”

  Pošto mu se Rumejsa ne želi javiti Aldinu, on je poslao video poruku koju možete pogledati ovdje.

  Bila je mati kod kuće, kada je izašla u petak i od tada joj se svaki trag. Majka ju je tražila, vidjela je joj nema stvari. Rumejsa je bila ljuta na mene što sam bio puno ljubomoran na nju. Javila se svojoj majci da je u Tuzli u restoranu da radi i ima prenočište, ali nisam siguran da je tako. Nije aktivna na Facebooku, ne javlja se na telefon i bojim se da joj se nešto desilo, kaže Aladin koji s Rumejsom ima malodobnu djevojčicu.

  Nakon prijave policije, i 4 dana potrage, Rumejsa sad već Mrkonjić (udata Delić) javila se PU Srebrenik i prijavila da nije nestala, već da je otišla od kuće.

  Nakon toga kontaktirala je redakciju našeg portala.

  “Zdravo, ja sam Rumejsa Delić, žena koja nije nestala i moliću vas s poštovanjem da uklonite tu vijest ili ću sve prijaviti na Sud. Jer da mi je bilo ok s njim ne bi otišla. Upravo idem u policiju. Lažna vijest i informacija o mom nestanku. Ljudi se šprdaju na nečiju muku. To je moja stvar! Ja sam dobro i imam posao, smještaj. Pošteno radim. Javila sam se policiji i obavila razgovor. Telefonski sam razgovarala sa policajcem Harisom M. iz PU Srebrenik. Znam da je dijete dobro. Nisam je mogla povesti sa sobom jer je ne mogu ostaviti samu u stanu dok radim. Ovako je na sigurnom kod oca jer znam da je vole i da je čuvaju” – izjavila je Rumejsa za portal Crna-Hronika.

  Iz MUP-a Srebrenik, za portal Crna-Hronika, potvrdili su da je Rumejsa živa i da je cijelu ljubavnu dramu prouzrokovala ljubomora.

  “Posvađali smo se jer sam previše ljubomoran. Stalno se šminkala i dotjerivala, Bila je non stop na telefonu. Pregledavao sam njen mobitel i tu je nastala svađa. I prije par dana nismo pričali i u petak je otišla. Dijete nije dobro. Ima temperaturu i ništa nije jela, razbolil se. Moj život mi se ruši! Dođe mi da dignem ruku na sebe. Da mi se samo javi, sve bih joj dopustio, samo da smo zajedno. Naučio sam lekciju, pričao sa psihologom” – izjavio je Aldin Delić za portal Crna-Hronika.

  Aldin i Rumejsa i dalje ne pričaju međusobno.

  crna-hronika.info

  spot_img

  Aktuelno

  spot_img

  Povezani članci