Velika porodica Džeko: Edin i Amra će uskoro dobiti još jednu djevojčicu

Proslavljeni fudbaler i kapiten fudbalske reprezentacije BiH Edin Džeko i njegova supruga glumica i manekenka Amra Džeko čekaju svoje četvrto dijete. –

Stiže nam još jedna djevojčica – napisala je Amra iznad dirljivog videa na Instagramu kada je otkrila spol bebe.

https://www.instagram.com/reel/CgCS8gvKWE1/?utm_source=ig_web_copy_link

Amra i Edin na vječnu ljubav zakleli su se 2016. godine. Iste godine rodila se i njihova kćerkica Una. Samo godinu kasnije dobili su i sina Danija, a u septembru 2021. dobili su i kćerkicu Daliju. Amra ima i kćerku Sofiju koju je dobila u braku s poduzetnikom Vladimirom Vićentijevićem.

Svojevremeno je, dugo nakon vjenčanja, odlučila ispričati kako im je bilo. – Prvobitna ideja je bila da budemo nas dvoje, ali ipak smo odlučili pozvati roditelje. Zaista je bilo predivno, organiziralo se u nekoliko dana. Bilo je kišovito i vjetrovito tog januara, ali taj dan nam ništa nije pokvarilo – ispričala je jednom prilikom za  magazin Azra. 

bračni život, ovu manekenku ispunjava i majčinstvo.- Edin je bio na pripremama s Mančester sitijem u Los Anđelesu 2011. godine, i tad je sve nekako počelo, iako smo se mi prije upoznali. Od tog susreta u Los Anđelesu odmah smo počeli našu vezu, imam običaj reći da je od drugog dana ona bila ozbiljna. Uz mnoge izazove i prepreke koje je i sama daljina donosila, jer ja sam u to vrijeme živjela u Los Anđelesu, a on u Mančesteru, znali smo da je to nešto za što se vrijedi boriti i ustrajati. 

Svaki mjesec sam bila u avionu, dolazila ga posjetiti, nekad i na samo 24 sata. Nas dvoje smo se na pravi način upoznavali upravo kroz vezu na daljinu, koja je trajala četiri godine. Kroz to vrijeme smo sazreli zajedno, i to su sigurno bile najbitnije četiri godine koje su nas vezale još više i te četiri godine jako cijenimo, koliko god su bile teške, naučile su nas mnogo čemu, naročito da se na pravi način borimo za nas i za našu ljubav – ispričala je Amra za Azru

Sarajevska glumica i manekenka prije je radila je u Los Anđelesu no karijeru u Americi napustila je zbog ljubavi prema nogometašu i preselila se u Italiju.Amra često na Instagramu, gdje je prati više od 240 hiljada ljudi, dijeli sretne porodične trenutke i romantične fotografije s Edinom na kojima se vidi da su i dalje zaljubljeni kao i prvog dana.

avaz.ba