More
  spot_img

  “Umjesto rođendana spremamo sahranu, tortu ću mu na grob nositi” Potresne riječi majke mladića koji se utopio na Adi Ciganliji


  Andrija je otišao kod ujaka u Beograd, tek je počeo da radi u MTK Montu. Dan pre toga, u subotu bio sam kod njega, tražio je neke stvari. Trebalo je da radi u nedjelju, ali htio je da odmori. Vidjeli smo smo se na dva sata i tada mi je rekao da će otići na Adu – priča Saša, otac Andrije Stanišića (20) koji se juče, naočigled brojnih kupača, utopio na Adi Ciganliji u Beogradu.

  Kako kaže, Andrija se sa drugovima vozio na pedalini, a onda su počeli da skaču u vodu.

  – Oni su se vozili na pedalini, i onda su na nekih tridesetak metara skočili u rijeku da bi doplivali do obale – priča očajni otac Saša i nastavlja.

  – Skočio je nije mogao da izroni, nije uspio. Čuo sam da je za mojim sinom tragao i vaterpolista Filip Filipović koji se tu našao. Nisu uspjeli da ga izvuku. Mislim da nije znao da pliva, ja ga nikada nisam vidio da pliva.

  Kako navodi, Andrija je u Nišu završio srednju školu za kompjuterskog tehničara u Nišu i da je u Beograd otišao da zaradi za džeparac.

  Neutješna majka Milica, navodi Kurir, nije mogla da obuzda suze.

  – Rodila sam ga u šesnaestoj godini. Spremali smo se da mu 21 avgusta proslavimo dvadeseti rođendan. Umjesto da duva svjećice, sad će majka tortu na grob da mu nosi – priča i plače ova nesrećna žena i dodaje da sina nije vidjela od 11. juna kada je otišao u Beograd.

  "Umjesto rođendana spremamo sahranu, tortu ću mu na grob nositi" Potresne riječi majke mladića koji se utopio na Adi Ciganliji
  "Umjesto rođendana spremamo sahranu, tortu ću mu na grob nositi" Potresne riječi majke mladića koji se utopio na Adi Ciganliji

  izvor : srpskainfo.com  spot_img

  Aktuelno

  spot_img

  Povezani članci