More
  spot_img

  Tuzla: Dječak iz Tešnja spašen od utapanja

  Poštovani gosti, hvala vam na današnjoj posjeti. Oko 16:30 sati, brzom intervencijom spasioca Asmira Nuhanovića na trećem jezeru Panonike, od utapanja je spašen dječak M.Š. (12g,) iz Tešnja , koji se nakon spašavanja osjećao dobro pa nije bilo potrebe za intervencijom Hitne pomoći.
  Čestitke momcima i djevojkama spasilačko-redarske službe Ski Jet na brzoj i uspješnoj intervenciji.

  Tokom cijelog dana, Panoniku su posjetila 3.022 gosta, a zbog velike fluktuacije posjetilaca , u svakom trenutku ( u realnom vremenu) je boravilo maksimalno 1.852 gosta na površini kompleksa od 75.000 m2. sa više nego dovoljno prostora za siguran boravak i obezbijeđenje sigurnosnog razmaka.
  Velika većina gostiju na kompleksu slanih jezera Panonika pridržava se preventivnih mjera protiv širenja korona virusa. U tom smislu želimo da se zahvalimo gostima na saradnji sa našim uposlenicima, posebno sa momcima i djevojkama u plavom, našim spasiocima-redarima koji su sa vama na plažama Panonike, jer je pridržavanje preventivnih mjera jedini način da se zaštitimo.
  Naša želja je da se dolaskom na Panoniku ugodno i sigurno osjećate, dobro odmorite, riješite stresova u slanoj ljekovitoj toploj vodi, da se nasmijete i budete raspoloženi uz održavanje sigurnosne razdaljine prema ostalim gostima.
  JOŠ JEDNOM VELIKO HVALA, ŽELIMO DA DOLASKOM NA PANONIKU OSVJEŽITE SVOJE ZDRAVLJE!
  Nedelja 16.8.2020.g.
  JKP Pannonica doo

  spot_img

  Aktuelno

  spot_img

  Povezani članci