More
  spot_img

  Tragedija: U šumi pronađeno tijelo nestalog policajca

  Šezdeset i dva gorska spasioca iz 12 stanica GSS-a iz BiH obučena za izvođenje kompleksnih operacija potrage i spašavanja pridružili su se danas akciji koja pokrenuta za nestalim sudskim policajcem Senijadom Lakačom (46) iz Bugojna

  U šumi iznad sela Garačići kod Bugojna, pripadnici gorskih službi spašavanja pronašli su večeras tijelo nestalog policajca Senijada Lakače, potvrdili su iz Saveza gorskih službi spašavanja BiH.

  Šezdeset i dva gorska spasioca iz 12 stanica GSS-a iz BiH obučena za izvođenje kompleksnih operacija potrage i spašavanja pridružili su se danas akciji koja pokrenuta za nestalim sudskim policajcem Senijadom Lakačom (46) iz Bugojna.

  U akciji je uz gorske spašavatelje bilo angažirano i 25 pripadnika Jedinice za specijalističku podršku MUP-a SBK, policijskih službenika PU i PS Bugojno, mještani i porodica.

  Nestanak Senijada Lakače prijavljen je 27. oktobra u 17:40 sati. Lakača je posljednji put istog dana oko 13 sati na lokalitetu Garačići nedaleko od njegovog mjesta stanovanja.

  Tijelo nestalog Senijada pronađeno je večeras u 21 sat. Na mjestu pronalaska policijski službenici koji obavljaju uviđaj nakon kojega će pripadnici GSS Bugojno prebaciti tijelo iz teško pristupačnog područja.

  oslobodjenje

  spot_img

  Aktuelno

  spot_img

  Povezani članci