Tragedija na snimanju filma ‘Oluja’: Pao s vidikovca u duboku provaliju

Strašna tragedija dogodila se na snimanju filma ‘Oluja’ u Srbiji.

Jedan od članova ekipe koja je snimala film V. M. pao je s vidikovca Banjske stene u duboku provaliju. Jedan od njegovih kolega pokušao je da se spusti dole i pomogne mu.

Međutim, kako Informer saznaje od ljudi iz ekipe filma koji su se zadesili na mjestu tragedije, kolegi koji se spustio do čovjeka koji je pao, pozlilo je od zatečenog prizora.

Kako se navodi, toliko mu je bilo loše da je uskoro i njegov život bio u opasnosti.

Spasilačke ekipe iz Bajine Bašte koje su preko užadi krenule u potragu da za njima, našle su tijelo nastradalog u provaliji 200 metar ispod mjesta sa kog je pao, saznaje “Blic”.

Podsjetimo, kako su saopštili iz produkcije “Omega”, V. M. je bio scenski rekviziter u ekipi filma “Oluja”, i on je u jutarnjim satima pao sa litice pod okolnostima koje se još utvrđuju.

“Izražavamo duboko žaljenje zbog tragedije koja se dogodila. Izgubili smo našeg prijatelja i saradnika. Duboko saosećamo sa bolom njegove porodice. Trudićemo se da pružimo svu moguću pomoć. Odmah smo preduzeli mjere kako bismo utvrdili okolnosti koje su dovele do ovakve nesreće. Bićemo na raspolaganju svim istražnim organima”, navodi se u saopštenju produkcije, prenio je Blic

Tragedija na snimanju filma 'Oluja': Pao s vidikovca u duboku provaliju
Tragedija na snimanju filma 'Oluja': Pao s vidikovca u duboku provaliju

izvor : radiosarajevo.ba