More
  spot_img

  Tešanj: Tužna priča Maida Krnjića

  Jedan trenutak, može učiniti da se vaš život promjeni na bolje ili gore. Upravo ovo drugo, zadesilo je porodicu Krnjić, nakon što je 26-godišnji Maid Krnjić doživio saobraćajnu nezgodu, poslije koje je zbog izliva krvi i hematoma koji se stvorio ostao nepokretan. Maid je oženjen, ima troje male djece, a supruga Sabina zbog njegovog stanja nije u mogućnosti da radi. Maidu je potrebna njega, trenutno sa njim radi fizioterapeut, te se porodica nada da će se Maid jednog dana oporaviti.

  Ali, život ne staje, i svakodnevne obaveze stalno dolaze na naplatu. Kako smo napomenuli, Maid je nepokretan, supruga zbog njegovog stanja i 3 male djece ne može raditi, a uz sve to su i kreditno zaduženi. Porodici Krnjić je potrebna bilo kakva pomoć, od hrane, higijenskih potrepština, pempasa za djecu, pa i ona novčana kako bi uspjeli riješiti obaveze koje se gomilaju.

  Telefon na koji se možete javiti ukoliko želite pomoći je 062/ 461-585, Sabina Krnjić.

  Nadamo se da će Maid zbog svoje porodice pronaći snagu i uspjeti se oporaviti, a na vas apelujemo da učinite dobro djelo i budete uz Maidovu porodicu, da im pomognete dok on to sam ne bude mogao.

  zosradio.ba

  spot_img

  Aktuelno

  spot_img

  Povezani članci