More
  spot_img

  Tešanj dobija novi luksuzni stambeno-poslovni objektat vrijedan 3,5 mil. eura


  Nakon izgradnje prve zgrade STARS 1 kompanija Star-S d.o.o., krenula je u novi investicioni poduhvat, u kojem želi izgraditi novi stambeno-poslovni objekat, koji će oplemeniti i modernizirati centralni dio gradske jezgre u Tešnju, a u skladu sa arhitektonskim rješenjima koje je osmislio arhitekta Azem Beganović iz MBT STUDIO Tešanj.

  Objekat sa svojom atraktivnom lokacijom, predstavlja u cjelosti novi arhitektonski doživljaj, koji se sastoji od 9 etaža, pri čemu su sve etaže povezane prostranim liftom.

  Od prvog do petog sprata u ponudi imaju 39 stanova, pri čemu se na svakom spratu nalazi 7 do 8 stanova, što kupcima osigurava intimniji prostor stanovanja.

  Struktura objekta zamišljena je tako da na etažama -2 i -1 imaju ukupno 41 parking mjesto i 30 ostava. U prizemlju se nalazi veliki poslovni prostor sa pripadajućim vanjskim parkingom.

  Star-S 2 je rijetka ponuda stanogradnje u centru Tešnja, koja ispunjava sve segmente: dostatan broj parking mjesta, iznimno komforne zajedničke komunikacije, moderan i estetski privlačan eksterijer, privatnost i sigurnost, smart home sistemi u stanovima te funkcionalno projektovane stambene jedinice. Razlog zbog čega se Star-S 2 izdvaja od drugih jeste gradnja u modernom i inovativnom stilu sa velikim otvorima visine 220 cm u svim prostorijama, kao i pristup glavnoj saobraćajnici od maksimalne udaljenosti od 10 metara.

  Investitor STAR-S  d.o.o. odabrao je visoko-kvalitetne materijale u izgradnji objekta, koji ima za cilj postići da Star-S 2 postane mjesto modernog, funkcionalnog, efikasnog i estetski privlačnog ambijenta, koji će za svoje buduće kupce osigurati mir, sigurnost i privatnost.

  Površine stanova su u rasponu 47 M2 do 151m2.

  Budući kupci, koji se odluče da luksuzni Star-S 2 stambeni objekat bude vaš novi dom, ubrzo će se uvjeriti da su ušli u investiciju koja se isplati.

  Stanovi u ove dvije zgrade opremljeni su kvalitetnim kupatilskim elementima, podnim oblogama od prirodnog drveta i kvalitetne kermaike, tako da je za transformaciju stana u dom potrebno da ga opremite uređajima, nameštajem i omiljenim detaljima. Sve stambene jedinice su klimatizirane a obezbijeđen je i priključak na gradsko grijanje.

  „Sigurnost, komfor i atraktivnost lokacije koju nude naši stanovi, predstavlja pravi izbor za naše kupce. Kod Stars S 2 pažljivo smo analizirali svaki detalj, vodeći se isključivo potrebama kupaca i lakoći življenja, uz što manje stresa u gradskom okruženju. Završetkom izgradnje stambene zgrade STARS (koja se nedaleko nalazi od Star S 2), profilifrali smo se u kompaniju, koja osluškujući potrebe kupaca, uspješno realizira ovaj veliki infrastrukturni poduhvat, kojim ovaj dio grada počinje živjeti u potpuno novom ruhu“, poručuju iz ove kompanije.

  Interesovanje za stanove Star-S 2  je veliko, između ostalog i zbog funkcionalnosti stanova, modernog dizajna, ugodnog pogleda na grad, kao i okolno zelenilo.

  Radovi na izgradnji objekta su započeli u martu 2022. godine a završetak i useljenje planirano je u novembru 2023.godine.

  Dođite na vrijeme do svoje nekretnine u luksuznoj zgradi u strogom centru grada Tešnja, te time osigurajte svoju budućnost. Više informacija pronađite na www.star-stan.ba  spot_img

  Aktuelno

  spot_img

  Povezani članci