Svi pokušavaju riješiti zagonetku razgovora dvije nane: Rodbinske veze na bosanski način

Ukoliko posjedujete profil na nekoj od društvenih mreža posljednjih dana bilo je nemoguće izbjeći snimak u kom brojni korisnici pokušavaju “riješiti” misteriju porodičnih odnosa iz razgovora dvije nane.

Video je prvobitno podijeljen na TikToku i prikazuje razgovor dvije starije gospođe, a koje raspravljaju o porodičnim relacijama.Kako to obično biva u Bosni i Hercegovini, ali i na Balkanu, rodbinske veze nije lako raščlaniti.

Tako su mnogi ostali zbunjeni razgovorom, a neki su se odlučili pokušati riješiti misteriju.Tako su na TikToku dijelili niz snimaka na kojima raznim dijagramima pokušavaju doći do odgovora na to kako su osobe koje se pominju u razgovoru vezane.

Također, bilo je i onih koji su razgovor predstavljali u različitim svakodnevnim situacijama iz života, a rezultat je urnebesan.Neke je razgovor podsjetio na priču legendarnog Borisa Dvornika koji govori o poznaniku i njegovim porodičnim odnosima, a koji završava zaključkom da je spletom okolnosti “sam sebi djed”.”CIA to ne može razabrat”, “najveća balkanska zagonetka”, “o čemu ja razmišljam u 03 ujutru”, “kad ti baba kaže rod ti je, a ti pitaš kako”, navodili su u reakcijama na snimke.

https://www.instagram.com/reel/C0hJpRbtP8a/?utm_source=ig_web_copy_link

Klix