Stanivuković slavio sa Đajićem i smijao se njegovim vulgarnim vicevima, kasnije se pravdao

Draško Stanivuković i Vlado Đajić, predsjednici Gradskih odbora PDP-a i SNSD-a u Banja Luci, snimljeni su zajedno na jednoj proslavi. Između ostalog, Đajić je pričao vulgarne viceve na koje se Stanivuković smijao, pokazuju snimci.

Snimci su nastali jučer tokom ručka sa plivačima za časni krst u Banjoj Luci, a na njima se vidi njihova bliskost i saradnja. Snimke je prvi objavio Nebojša Vukanović, čelnik pokreta Za pravdu i red koji kaže da su ovim maske pale.”

Izvinjavam se javno Banjalučanima i građanima RS-a, jer osjećam dio odgovornosti za sve, jer sam branio, gurao i podržavao Stanivukovića, ubeđivao narod da će počistiti kriminala i raskinuti mafijaške lance, kako je obećao, ne znajući da ima dva lica kao i mnogi, a moja je obaveza da ispravim grešku”, napisao je Vukanović.

Podsjetimo da Stanivukovića, koji je gradonačelnik Banje Luke, već neko vrijeme optužuju za saradnju sa predstavnicima vlasti u RS-u.Sinoć je reagirao i Stanivuković, koji tvrdi da nema nikakve saradnja te da je Đajić “upao” na proslavu.”Želim odmah da demantujem zlurade komentare mojih ‘saboraca’ i drugih dušebrižnika!

Jedina istina koja stoji iza ovog događaja jeste ta da je Đajić bukvalno upao na ručak koji je grad prpremio za učesnike plivanja za Krst časni i počeo da priča svoje viceve, što možete vidjeti na snimku koji pojedini mediji žele da predstave kao jednu vrstu saradnje koje ne postoji, niti će ikada u tom pravcu postojati”, napisao je Stanivuković.Dodao je da “na ovakav način govora nije moguće ne nasmijati se”.

U dubini duše me je bilo sramota blama i nepristojnosti jednog doktora koja je vidljiva iz viceva koji su ispričani. Inače se ne osvrćem i ne reagujem na ovakve stvari, ali to činim isključivo zbog toga kako ovakvi snimci koji se plasiraju kroz medije ne bi bacili sjećanje na važnost događaja povodom kojeg smo se danas okupili na ručku, u dijelu 33 plivača, koji mogu posvjećivati istinitost mojih riječi”, naveo je Stanivuković.

Kako je rekao, njegova politika je kulturna, pristojna, konstruktivna i principijelna, kroz koju u svakom trenutku koristi priliku da uradi najbolje i najviše za grad, upravo na principima borbe protiv svih negativnih anomalija.”Nikome nećemo dopustiti da tendencioznim naslovima i izmišljenim pričama umanji te činjenice”, zaključio je gradonačelnik Banje Luke.

klix.ba