Šokantne tvrdnje Zeničanke: Dok me masirao, svukao hlače i bokserice! Maser sve negira: To su izmišljotine! 

Šokantne tvrdnje Zeničanke: Dok me masirao, svukao hlače i bokserice! Maser sve negira: To su izmišljotine! 

SVE ISTRAŽUJE MUP ZDK
Zeničanka Ajla Pašagić obratila se redakciji “072info”, sa šokantnim tvrdnjama da je doživjela traumatično iskustvo prilikom termina masaže, a njene navode u potpunosti negira masažer Edvin Begović.

Zamolila bih vas da objavite moje, nažalost, traumatično iskustvo sa odlaskom u Salon za njegu tijela “Lotus”. Naime, nakon čitanja samo hvale za ovaj salon i po preporuci druga, zakazala sam termin za masažu i hidžamu u ovom salonu za ponedjeljak, 19.02.2024 u 17:00h. 

Po mom dolasku salon je bio zaključan pa sam sačekala ispred i tu se pojavio poznati masažer u tom salonu ujedno i vlasnik ja mislim Edvin Begović. Očekivala sam žensku maserku, ali nisam ništa zloćudno očekivala. Otišla sam u prostoriju, pripremila se za masažu – tvrdi Zeničanka za “072info”.

Ističe kako je u početku sve bilo u najboljem redu, da je maser pokušavao razgovarati sa njom. 

-Na početku, sve je bilo oke, pokušavao je ćaskati sa mnom što mi je bilo čudno jer ipak je relax masaža, ali hajde nikom to najgore ne padne napamet. U jednom momentu tražio je da ispružim ruke pored tijela i tu sam osjetila kako mi je nešto u ruci i automatksi podigla glavu da vidim šta je u pitanju da bi dotični imao spuštene farmerke i bokserice te skočio i počeo se izvinjavati. 

Želim da privučem pažnju na ovo jer Bog zna da li je iko još imao ovakvo iskustvo, ali čisto sumnjam da sam ja prva – navodi Zeničanka za “072info”.

Tragom njenih navoda, ali i objava na društvenim mrežama, povodom ovog slučaja oglasio se i maser, a koji još jednom apsolutno negira njene navode. Njegovu objavu, bez intervencija, prenosimo u cijelosti:

-Danas, u poslijepodnevnim satima, osoba čiji se Instagram profil zove “shazepamin”, objavom na svom story-u optužila me je da sam prilikom pružanja usluge masaže u mom salonu skinuo bokserice, pipkao je i pokušao staviti svoj spolni organ u njenu ruku, a zatim da sam se obukao kada se ona na sve to, kako kaže “trznula” i izvinjavao joj se. Story je objavila javno, jer ne vjeruje da će policija nakon njene prijave brzo riješiti, a isti se story od objave dijeli na društvenim mrežama. 

Nakon saznanja za ovu odvratnu laž, čiji mi je motiv potpuno nepoznat, javio sam se policiji i prijavio osobu koja koristi Instagram profil “shazepamin”. 

Istina je da sam dotičnoj prethodnog dana pružio usluge masaže tijela. Nakon nekog vremena tokom masiranja ista mi je rekla da joj dodam njene stvari, presvukla se,  i napustila salon. 

O tome kako se osjećam zbog ove užasne neprijatnosti, koja me je zadesila u mojim izuzetno teškim porodičnim okolnostima, neću pisati niti na taj način tražiti neko sažaljenje, jer mi to moj ponos ne dozvoljava. Osnovanost obje prijave preispitat će nadležni organi gonjenja, kojima taj zadatak s punim povjerenjem prepuštam. 

Ipak, s ciljem odbrane moje lične časti i ugleda, kao i ugleda mog malog biznisa, smatram se dužnim oglasiti se javno i reći da je sve što je “shazepamin” objavila i rekla apsolutna izmišljotina i laž. Njeni razlozi za takvu laž su mi potpuno nepoznati. Ne znam da li je to posljedica nekih njenih zdravstvenih tegoba, frustracija ili pak obična pakost. Ali ko je pročitao ono što je napisala i imalo logički promišlja, nesporno zaključuje da u sadržaju njene objave postoje brojne nelogičnosti. Ima li smisla da sam prvo, tokom masaže skinuo svoje bokserice i pipao je te u tom prizoru ući u priču sa njom, a da se ona tek “trznula” kada sam joj navodno pokušao staviti svoj spolni organ u ruku? 

Niko normalan ne masira tako što skine donji veš. Niko se normalan ne bi dopustio da mu takav maser pruži uslugu. Svako normalan bi odmah, glavom bez obzira pobjegao od osobe koja bi mu na taj način pristupila. I sigurno se niko normalan ne bi “trznuo” tek kada bi mu osoba sa obnaženim međunožjem pokušala to isto međunožje staviti u ruku, a to je u položaju masaže kakvu je dotična zatražila neizvodivo. Ako je u pitanju obična pakost, s ciljem uništavanja mog poslovanja, onda je barem trebala biti smišljena kroz scenarij koji bi iole bio logičan. 

Kao muškarcu koji mnogo poštuje ženski rod, izražavam svoje žaljenje što dotična osoba svojim izmišljotinama i lažnim prijavljivanjem otežava drugim ženama, koje su doista žrtve seksualnih nasilja, zlostavljanja i uznemiravanja, da se njihovim slučajevima organi gonjenja kvalitetnije posvete, ali i da im društvo doista bude veća podrška po pitanju povjerenja, jer upravo zbog ovakvih osoba koje osjećaje društva prema zlostavljanju žena zloupotrebljavaju, još uvijek nažalost sumnjamo u priče stvarnih žrtava. 

Zbog svega toga, odlučan sam da u svojoj prijavi protiv dotične istrajem do kraja te braneći svoju čast i lični integritet ujedno doprinesem i tome da ubuduće ovakve lažljivice bolje promisle glavom prije nego li se usude nekom drugom nanijeti ovakvu duševnu bol s kojom se trenutno suočavam – poručio je Zeničanin na svom Facebook profilu.

S obzirom na to da cijeli slučaj istražuje Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK), portal 072info pratiti će epilog ovog slučaja.

072info