More
  spot_img

  Preminuo Malčanski berberin, doživotno osuđeni silovatelj


  Jučer je u Kazneno-popravnom zavodu Požarevac preminuo Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, koji je prošle godine osuđen na kaznu doživotnog zatvora zbog otmice i silovanja dvanaestogodišnje djevojčice.

  Ninoslav Jovanović 5. augusta prošle godine osuđen je na kaznu doživotnog zatvora zbog otmice i krivičnog djela silovanja. Njegova žrtva bila je dvanaestogodišnja djevojčica.

  On je krajem 2019. godine u naselju Brzi Brod u Nišu, pod prijetnjom oteo maloljetnicu u namjeri da je obljubi. Djevojčici se predstavio kao električar koji radi u njenoj školu.

  Malčanski berberin držao je djevojčicu zarobljenu, gladnu, umornu i iscrpljenu, sjekao joj kosu i govorio da će joj ubiti roditelje.

  Ona je u međuvremenu pronađena, nakon 10 dana potrage u selu Jasenovik u jednoj vikendici, a policijska potraga za Jovanovićem trajala je 17 dana.

  Uhapšen je u januaru 2020. godine na malčanskom groblju. I prije otmice djevojčice osuđivan je za silovanja i postao ozloglašen zbog činjenice da je svojim žrtvama sjekao kosu.

  Jovanović je jučer od posljedica srčanog udara preminuo u Kazneno-popravnom zavodu u Požarevcu.

  Preminuo Malčanski berberin, doživotno osuđeni silovatelj
  Preminuo Malčanski berberin, doživotno osuđeni silovatelj

  izvor : zosradio.ba / klix.ba  spot_img

  Aktuelno

  spot_img

  Povezani članci