OVO SU IVAN I MARTA KOJI SU STRADALI U STRAVIČNOJ NESREĆI NA DUNAVU

Ivan J. (38) koji je upravljao gliserom koji se zakucao u baržu u Grockoj, jedan od dvoje nastradalih u ovoj nesreći, bio je prijatelj pjevača Darka Lazića.

OVO SU IVAN I MARTA KOJI SU STRADALI U STRAVIČNOJ NESREĆI NA DUNAVU
OVO SU IVAN I MARTA KOJI SU STRADALI U STRAVIČNOJ NESREĆI NA DUNAVU

Pjevač se od njega oprostio na svom Instagram storiju gdje je objavio njihovu fotografiju uz riječi:

– Duša me boli, počivaj u miru brate moj!

Troje povrijeđeno

Podsjetimo, Ivan J. i njegova djevojka Marta A. (37) poginuli su, dok je troje njihovih prijatelja povrijeđeno u stravičnoj nesreći koja se sinoć dogodila u marini u Grockoj kada je gliser na kome su bili udario u parkiranu baržu.

Nakon završenog uviđaja, po nalogu dežurnog zamjenika Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu tijela preminulih prevezena su na Institut za sudsku medicinu zbog obdukcije, piše Kurir.
Imao dvoje djece

– Kako je za sada utvrđeno, navedeni motorni čamac kretao se iz pravca Beograda i kada je ušao u Gročanski dunavac, iz za sada neutvrđenih razloga udario je u usidrenu baržu, nakon čega se odbio i ostao na sredini Gročanskog dunavca. Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu nastavlja rad kako bi se utvrdili svi detalji vezani za navedeni događaj, nakon čega će biti donijeta odluka – kažu u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu.

Ivan J, koji je nastradao sa djevojkom Martom A. u nesreći gliserom koja se dogodila na Dunavu kod Grocke, imao je dvoje djece iz prvog braka ispričale su komšije.

– Kako je za sada utvrđeno, navedeni motorni čamac kretao se iz pravca Beograda i kada je ušao u Gročanski dunavac, iz za sada neutvrđenih razloga udario je u usidrenu baržu, nakon čega se odbio i ostao na sredini Gročanskog dunavca. Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu nastavlja rad kako bi se utvrdili svi detalji vezani za navedeni događaj, nakon čega će biti doneta odluka – kažu u Drugom ojt.

– Gde ste tako požurili – samo je kratko napisala zajednička prijateljica nastradale Marte i njenog dečka Ivana J, koji je upravljao gliserom pre nesreće.

CHI