More
  spot_img

  Ovo je Armin Šehagić koji je usmrtio rođenu majku u Kaknju


  Osumnjičeni se još nalazi u Kantonalnoj bolnici u Zenici gdje je pod nadzorom

  Armin Šehagić koji je jučer usmrtio majku Emiru Šehagić, pa potom pokušao samoubistvo skokom u rijeku Bosnu u Kaknju, još uvijek je na Neuropsihijatriji u Kantonalnoj bolnici Zenica.

  Portparol MUP-a Zeničko- dobojskog kantona Elvedin Fišek je za portal “Avaza” kazao da osumnjičeni nije zvanično lišen slobode, ali da je pod kontrolom.

  – Kolege rade na tom predmetu, s obzirom da je lice u Kantonalnoj bolnici Zenica izvršit će se procjena od strane vještaka da li je sposoban da daje izjave i da li će policija ići s njegovim lišenjem slobode i predajom Tužilaštvu ili će izvještaj protiv njega biti podnesen, a on smješten u medicinsku ustanovu zbog stanja u kojem se nalazi. Izvještaj će svakako ići Tužilaštvu ZDK čim se završe sve potrebne aktivnosti, a za danas je zakazana obdukcija nastradale osobe – kazao je Fišek za portal “Avaza”.

  Postoji mogućnost da se donese mjera kojom će se osumnjičeni staviti u ustanovu kojom se zbrinjavaju počinitelji krivičnih djela koji još nisu presuđeni i opasni su za okolinu.

  Kako nezvanično saznajemo, Armin Šehagić najvjerovatnije nije sposoban za davanje izjave i učestvovanje u postupku, te će biti smješten u određenu ustanovu i pod terapijom za mentalno oboljele osobe.

  Emira Šehagić je bila profesorica Bosanskog jezika i književnosti u Gimnaziji “Muhsin Rizvić” u Kaknju.

  Bila je i direktorica u ovoj školi, a prošle godine je otišla u penziju.

  Ovo je Armin Šehagić koji je usmrtio rođenu majku u Kaknju
  Ovo je Armin Šehagić koji je usmrtio rođenu majku u Kaknju

  izvor : gpmaljevac.com / avaz.ba  spot_img

  Aktuelno

  spot_img

  Povezani članci