More
  spot_img

  Otišao je da kupi hljeb i nije se vratio: Novi detalji likvidacije Zvezde Granda! Riječi trudne supruge tjeraju na suze!


  Ubica učesnika „ Zvezda Granda” Envera Mikija Kolašinca (43) iz Novog Pazara, koji je likvidiran u četvrtak po podne u Holandiji, još nije pronađen, a tamošnja policija istražuje i motiv zločina.

  Kolašinac je ubijen u blizini kuće u kojoj je živio u Buhtenu, u provinciji Limburg, navodno sa više hitaca iz pištolja, a ostao je mrtav na licu mjesta. Tijelo Kolašinca nađeno je oko 16.30 časova ispred garaže, poslije dojave policiji da je bilo pucnjave.

  – Ne znamo ko bi mogao da ga ubije jer nije bio u sukobu sa zakonom i važio je za porodičnog čovjeka. U posljednjih desetak godina živio je u Srbiji, Holandiji i Njemačkoj. To jutro je otišao da kupi hljeb i druge namirnice, a prije toga se javio supruzi Harisi – kaže izvor.

  Lokalna policija traga za svjedokom, čiji je foto-robot objavljen.

  – Riječ je o robusnom čovjeku, visokom oko 180 cm, starosti između 50 i 60 godina, smeđih očiju, istaknutih obrva i crne kose. Na sebi je imao ravnu tamnu kapu i plave farmerke sa prugama na prednjoj strani. Takođe, nosio je široki crni kaiš, tamnu ljetnju jaknu sa upečatljivom kragnom i crne cipele – navodi se u saopštenju.

  Policija je u međuvremenu pregledala snimke sa nadzornih kamera iz kraja u kom se zločin dogodio.

  – Cilj je da se dobiju što precizniji podaci o posljednjim trenucima žrtve – navodi se u policijskom saopštenju, u kome se mole svi koji imaju bilo kakve informacije o ovom zločinu da ih dostave nadležnima.

  Supruga pjevača Harisa Lotinac oglasila se na društvenim mrežama o tragediji koja ih je zadesila.

  – Njegove posljednje riječi bile su dokaz njegove ljubavi. Rekao mi je: „Moram da idem, dušo, dok nije kiša…” Htio je da ode do prodavnice po hljeb i namirnice. Kada je otišao, nebo je zaplakalo, Enver nije izbjegao kišu – napisala je Harisa, koja je u drugom stanju, a sa Kolašincem je čekala sina.

  Ona iz prvog braka ima sina, za koga je navela da mu je ubijeni pjevač bio kao otac, a Kolašinac je, takođe iz prethodnog braka, imao četiri kćerke.

  – Bio si mi najprije familija, bio si kao otac meni i mom sinu. Bio si brat, drug, prijatelj i najbolji muž. Znao si da voliš beskrajno. Otišao si, ali svakako je nebo zaplakalo, nisi izbjegao kišu. Nosim te u sebi. Nosim dio tebe. Rodiće se na dan kad smo se vjenčali i kad ti se otac preselio (umro, prim. aut.). Nisu ti dali da upoznaš sina koga si cijeli život sanjao kao najljepšeg i najboljeg momka, kakav si i ti bio, ali čekaj nas u dženetu (raju) – emotivno se oprostila Harisa od ubijenog supruga na Fejsbuku.

  Kolašinca je odgajala majka, a postao je poznat kada je za „Grand” snimio pjesmu „Dugo, dugo smo se tražili”.

  – Volio je mnogo muziku. Nije bio kavgadžija, a bio je posvećen porodici, muzici i religiji – rekao je jedan Enverov prijatelj. Na društvenim mrežama od Kolašinca se oprostila i njegova neutješna sestra Aiša.

  – Brate moj, primila sam vijest da si nas prerano napustio, da su te ubili prokletnici. Duša mi je slomljena. Ostavio si me, ali ćeš zauvijek biti u mom srcu. Sada si na onom svijetu sa našim ocem. S druge strane, pjevačev prijatelj Naser najavio je i moguću osvetu.

  – Brate moj, rahmet ti duši, ubiše te kukavički, svi smo Allahovi i njemu se vraćamo. Zaplakaće i njihova majka i brat i sestra – napisao je Naser.

  Otišao je da kupi hljeb i nije se vratio: Novi detalji likvidacije Zvezde Granda! Riječi trudne supruge tjeraju na suze!
  Otišao je da kupi hljeb i nije se vratio: Novi detalji likvidacije Zvezde Granda! Riječi trudne supruge tjeraju na suze!

  izvor : ekskluziva.ba  spot_img

  Aktuelno

  spot_img

  Povezani članci