Oglasila se policajka iz Gradačca Dženana Selimović: Podijelila citate o nepravdi i strpljenju

Policijska službenica iz Gradačca Dženana Selimović koja je suspendovana sa radnog mjesta zbog povezanosti koju je imala sa trostrukim ubicom Nerminom Sulejmanovićem prvi put se, nakon stravičnih događaja, oglasila na svom nalogu na društvenoj mreži.

Podsjećanja radi, protiv Selimović je Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona pokrenut disciplinski postupak, a na osnovu kojeg je odlučeno da se izvrši njena suspenzija sa radnog mjesta.Prema nezvaničnim saznanjima do kojih je došao Klix.ba, za Selimović je utvrđeno da je ona od ranije imala određenu povezanost sa Sulejmanovićem, ali da se ni u kojem kontekstu ne može dovesti u vezu sa tragičnim događajem iz Gradačca.

POTVRĐENO ZA KLIX.BA

Suspendovana policajka iz Gradačca zbog povezanosti sa trostrukim ubicom Nerminom SulejmanovićemNo, sada se Selimović prvi put nakon 11. augusta kada se u Gradačcu dogodilo trostruko ubistvo oglasila putem društvenih mreža i to jasnu insinuirajući da je prema njoj učinjena nepravda.

Naime, Selimović je objavila fotografiju koja sadrži jednu vjersku poruku koja glasi: “Ako neko zaplače zbog tvog zuluma, Allah će dati da i ti zaplačeš, sigurno”.Izvor: Screenshot/FacebookIzvor: Screenshot/FacebookOsim toga, Selimović je podijelila i nekoliko citata iz knjige spisateljice i islamske učenjakinje Emine Hodžić-Patković.Izvor: Screenshot/FacebookIzvor: Screenshot/FacebookCitati govore o strpljenju, iskušenjima, nepravdi i glasinama koje kruže a na koje, prema riječima Hodžić-Patković, treba ostati imun i dosljedan Allahovom putu.

klix.ba