Nermin Handžić, budući šarmer regionalne estradne scene: Moj život se promijenio za 180 stepeni

Za mladog pjevača koji ima sve predispozicije da jednog dana postane velika estradna zvijezda narodne muzike nema veće privilegije i časti nego da nastupa pred više od 15.000 posjetilaca.

A to se upravo desilo pobjedniku “Zvezda Granda” Nerminu Handžiću.Probio ledOvaj popularni Tešnjak najluđu noć dočekao je radno, a bilo je to na trgu u Nišu. Od pobjede do danas Nermin je stekao mnogo samopouzdanja, ima izvanrednu komunikaciju s publikom, izgradio se kao pjevač.

Te večeri, na ispraćaju stare, a dočeku Nove godine, Nermin nije pjevao samo Nišlijama, jer je na trgu bilo mnogo posjetilaca iz drugih gradova u Srbiji, te iz Rumunije, Bugarske i ostalih susjednih država. Ovim nastupom Nermin je probio led i dokazao da je spreman i za mnogo veće izazove, za velika koncertna dešavanja, što u budućnosti zasigurno čeka ovog izuzetno talentiranog pjevača.-

Zahvaljujući Violeti Miljković i Draganu Taškoviću, moj život se poslije pobjede promijenio za 180 stepeni. Ne tražim i ne očekujem mnogo, ali se trudim da ono što radim bude na visokom, profesionalnom nivou. Tokom druženja s Violetom i Draganom shvatio sam da je, prije svega, najbitnije biti čovjek, te estradnom stazom putovati pošteno i uzdignute glave – kazao je Handžić.

Spreman za veće izazove. InstagramNovogodišnji nastup u Nišu je, tvrdi Nermin, nešto najljepše što mu se moglo desiti.- Najbolji način ulaska u 2024. godinu. Niš, kao grad, mi se mnogo dopao, ljudi su dragi, topli i pošteni, baš kao u mom Tešnju. Ovo zasigurno nije bio moj posljednji susret s tim gradom.

Zavolio sam ga na prvi moj dolazak – rekao nam je Nermin.Miljenik ženaMladi Handžić imao je te večeri i posebnu koreografiju na sceni, a nakon nastupa mnoge djevojke poželjele su da se fotografiraju s njim, malo popričaju, što je nesumnjiv dokaz da je Nermin istinski miljenik ženske populacije i budući šarmer regionalne estradne scene.”

Step by step”- Iako sam još veoma mlad, shvatio sam da u životu sve treba raditi polako, studiozno i planski, što bi se reklo “step by step” – istakao je Nermin.U 2024. godini Handžić priprema mnogo novih, zanimljivih i specifičnih estradnih projekata.

Avaz