More
  spot_img

  Muhedin udavio Nerminu, pa onda sebi pucao u glavu


  Javnost u našoj zemlji, ali i regionu, je bila šokirana nakon vijesti da su u kopirnici u Zenici pronađena dva beživotna tijela. Prema nezvaničnim saznanjima, uzrok smrti ubijene Nermine je vjerovatno gušenje, odnosno da je vlasnik kopirnice Muhedin navodno udavio radnicu Nerminu, a nakon toga pucao sebi u glavu.

  Ipak, sutra će biti poznati rezultati obdukcije, a bit će naložena i toksikološka vještačenja kako bi se otklonile i sumnje na trovanje.

  Podsjećamo, MUP Zeničko-dobojskog kantona se oglasio nakon što su u fotokopirnici pronađena dva beživotna tijela.

  – Dana 04.06.2022. godine, u 21,20 sati, Uprava policije MUP-ZDK je obaviještena da se u ulici Islambegovića put, Grad Zenica, u prostorijama fotokopirnice NO 8, nalaze dva beživotna tijela.

  Odmah nakon prijave formirana je uviđajna ekipa Sektora kriminalističke policije Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona koja je pod nadzorom dežurnog kantonalnog tužioca izašla na lice mjesta i izvršila uviđaj.

  Provedenim uviđajnim radnjama potvrđen je identitet i utvrđeno je da se radi o tijelima B.M. rođen 1959.godine, iz Zenice te P.N., rođena 1968. godine, iz Zenice. Također, u neposrednoj blizini tijela pronađeno je vatreno oružje-pištolj.

  Nakon izvršenog uviđaja, tijela su prevezena u prosekturu Kantonalne bolnice Zenica radi vršenja obdukcije nakog čega će biti poznato više detalja o okolnostima koje su dovele do smrti navedenih lica.

  Sa lica mjesta su izuzeti određeni tragovi koji će biti predmet vještačenja.

  Policijski službenici nastavljaju daljnji rad na rasvjetljavanju svih okolnosti pod kojima je došlo do smrti navedenih lica o čijim rezultatima će javnost biti blagovremeno obaviještena – saopćeno je iz MUP-a ZDK.

  Muhedin udavio Nerminu, pa onda sebi pucao u glavu
  Muhedin udavio Nerminu, pa onda sebi pucao u glavu

  izvor : avaz.ba  spot_img

  Aktuelno

  spot_img

  Povezani članci