Marketing agencija EBTEH obilježava dvije godine uspješnog rada

EBTEH je domaća Agencija za digitalni marketing, koja na originalan način nudi usluge i rješenja za digitalnu promociju vaše firme ili brenda, primarno izrađujući web stranice sa različitim opcijama grafičkog dizajna. Osnivač i vlasnik Agencije je Emin Beganović – izuzetno mlada i obrazovana osoba koja je odlučila otvoriti Agenciju u julu 2020.godine u jeku pandemije COVID 19, iako su se tada firme mahom zatvarale.

U nedostatku prilike za poslom u struci, bez puno razmišljanja, Emin se odlučio na ovaj hrabar potez vjerujući i pouzdajući se u vlastito znanje i vještine. Opravdanost tog koraka, kasniji rezultati nisu ga demantovali, što mu je dalo dodatno vjetar u leđa da nastavi ići svojim zacrtanim putem.

Danas, tim EBTEH-a čine mladi i kvalitetni ljudi koji svojim predanim radom čine kupce zadovoljnim, ali ujedno rade na razvoju same agencije.

Agencija u svom vlasništvu posjeduje i web portale koji su trenutno među najčitanijim u ZE-DO kantonu, putem kojih pruža mogućnost dnevnog oglašavanja i medijske promocije svojih poslovnih partnera. Pored web portala, agencija je vlasnik i platforme „E-BIRO“ koji ima za cilj da omogući bržu i efikasniju pretragu različitih konkursa, radnika i zanimanja, čime u velikoj mjeri skraćuje vrijeme posloprimcima da dođu do stručne i kvalifikovane radne snage.

Za dvije godine, kako je pokrenuta agencija, EBTEH tim je uspio kapitalizirati i modernizirati portal, kao i kreirati fantastičnu web platformu E-BIRO za traženje posla. Kao krunu rada, ističu podatak da su uspjeli sklopiti partnerstva za preko 200 različitih klijenata kako u BiH, tako i diljem svijeta.

Posebno su obradovani činjenicom da trenutno ulaze u nekoliko velikih projekata u vezi kojih će svoje partnere i javnost blagovremeno obavijestiti.

Za kratko vrijeme, svojim predanim i kvalitetnim radom, postali su partner kojem se vjeruje i koji posjeduje sva neophodna znanja i umijeća, kojim su opravdali ukazano povjerenje svojih poslovnih partnera.

Agencija EBTEH želi Vam pomoći da lakše dođete do novih kupaca putem savremenih marketinških alata.