More
  spot_img

  Kovačevićev menadžer: Poziv Srbije bi bio nagrada najboljem golmanu poljske lige


  Seniorska nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se jučer u Zenici gdje će se pripremati za naredne utakmice u Ligi nacija, a onda se pojavila informacija da golman Vladan Kovačević nije došao na okupljanje.

  Selektor Zmajeva Ivaylo Petev je rekao da se mladi golman nikome nije javljao, a počele su i špekulacije da ima poziv u reprezentaciju Srbije.

  Sve ovo demantovao je Franjo Vranjković, menadžer mladog golmana koji je poslao saopštenje na adresu Nezavisnih novina.

  Saopštenje prenosimo u cijelosti:

  “Mi, firsteleven ISM, športska agencija i menedžment agencija vratara Vladana Kovačevića/RKS Rakow izjavljujemo:

  Vladan Kovačević se uopće nije trebao naći na spisku A reprezentacije Bosne i Hercegovine

  Pošto našu struku shvaćamo jako ozbiljno, pravovremeno smo informirali gospodina Vicu Zeljkovića, predsjednika Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, kao i izbornika, gospodina Ivayla Peteva, da je Vladan Kovačević odlučio ne odazvati se pozivu reprezentacije Bosne i Hercegovine.

  Ako je to u aktualnoj situaciji od strane spomenute gospode ignorirano, opet nije razlog javnosti davati izjave: “Kovačević se nije javljao“. Koliko god svi mi živjeli pod pritiskom javnosti i struke, imamo odgovornost jednom iskrenom pristupu i korektnom odnosu, sa svima, koji su dio svega, a to je najviše javnost, te na kraju sami navijači.

  Ovdje nema mjesta, niti vremena bilo kakvim špekulacijama i nagađanjima, koja se trenutno šire u eteru. Pošto je mladi gospodin Vladan Kovačević prirodni Srbin, niti klub igrača, niti mi agencija igrača nemamo poziv reprezentacije Srbije i ako bi u aktualnom slučaju to bila nagrada najboljem vrataru Ekstraklase u Poljskoj.

  Vratar Vladan Kovačević i mi njegova agencija želimo reprezentaciji Bosne i Hercegovine puno uspjeha u budućnosti.”

  Kovačevićev menadžer: Poziv Srbije bi bio nagrada najboljem golmanu poljske lige
  Kovačevićev menadžer: Poziv Srbije bi bio nagrada najboljem golmanu poljske lige

  izvor : klix.ba  spot_img

  Aktuelno

  spot_img

  Povezani članci