More
  spot_img

  KANDIDAT PAO VOZAČKI ISPIT PA DOŠLO DO OBRAČUNA I POTEZANJA PIŠTOLJA

  Prava drama odigrala se jučer na poligonu za obuku vozača u Banjoj Luci, gdje je došlo do svađe, a zatim i fizičkog obračuna između Miloša Ivića, instruktora autoškole “Ivić”, te ispitivača Vojina Lukića, koji je u jednom momentu izvadio i pištolj, kako tvrdi, “dječiji”.

  Međutim, izvori upućeni u istragu tvrde da je Lukiću, zapravo, oduzet malokalibarski pištolj, kalibra od 5,5 milimetara.

  Lukić kaže da je po dolasku na poligon kandidatu autoškole “Ivić” rekao da je bio izuzetno loš, odnosno da nije položio ispit za kategoriju C1.

  Kako pojašnjava, u kombiju, u kojem je polaganje obavljano, bili su on, kandidat i Ivić.

  – Izašao sam iz kombija. Kandidat je bio korektan i nije ništa rekao. Vidio je momak kako je vozio. Međutim, Ivić je počeo da psuje. Opsovao mi je majku. Potom me uhvatio za leđa, a ja sam se istrgao. On me stigao. Vidio sam da će me udariti odzada. Ja sam se okrenuo, podbacio ruku te me je udario u prsa. Počeo sam se braniti – kazao je Lukić, prenose “Nezavisne”.

  Kako dodaje, potom su mu iz ruku ispali papiri, koje je Ivić, kako tvrdi, počeo gaziti i šutirati.

  – Na pola poligona su se ti papiri rasuli. Uništio ih je totalno. On me udario više puta. Ja udarce nisam uzvratio. Uradio bih to, ali je poslije uskočio jedan drugi instruktor tako da nisam uzvratio”, kaže Lukić

  Na pitanje otkud mu u svemu tome pištolj, on odgovara da je u pitanju dječiji pištolj.

  – To je dječiji pištolj, da se odbranim. Ide tu municija kojom djeca gađaju ptice. Nisam uperio pištolj u njega. Jesam ga izvadio u ruku da ga on vidi, da bih ga odvratio – kaže Lukić, koji tvrdi da ga je isti Ivić napao i prije dvije godine na Starčevici te da to nije ni prijavio policiji.

  Ivić, s druge strane, tvrdi da Lukića nije udario, ali ga jeste, kako priznaje, povukao za rukav.

  – Rasprava je nastala u vezi s ispitnim greškama. Izašli smo napolje. Nisam ga udario uopšte, već sam ga samo za rukav povukao. Jesam psovao. On je odjednom izvadio iz torbice pištolj. Ne znam kakav je pištolj u pitanju. Otkud ja znam da li je plašljivac ili ne? Otkud njemu pravo da na ispite nosi pištolj i poteže na nekog? Izvadio ga je, nije okrenuo u mene – kaže Ivić.

  Izvori bliski istrazi potvrdili su da će obojica aktera ovog incidenta biti kaženjena po Zakonu o javnom redu i miru, a Lukić i po Zakonu o oružju i municiji.

  crna-hronika.info

  spot_img

  Aktuelno

  spot_img

  Povezani članci