More
  spot_img

  Kako su regionalni mediji ispratili veliku pobjedu BiH protiv Slovenije: “Musa bolji od Dončića, Bosanski zmaj imao previše glava”


  Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine odigrala je vrhunsku utakmicu i došla do pobjede protiv selekcije Slovenije, aktuelnog evropskog prvaka rezultatom 97:93.

  Veliki trijumf “Zmajeva” je odjeknuo svijetom. I regionalni mediji su ispratili veliki trijumf Muse, Nurkića, Halilovića, Robersona, Atića, Kamenjaša i društva. 

  Pogledajte kako su mediji iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Sjeverne Makedonije, ali i Slovenije ispratili pobjedu Bosne i Hercegovine u Kelnu.

  Slovenski “Delo” je objavio tekst s naslovom “Bosanski zmaj je imao previše glava, Slovenija je izgubila prvi put”. Crnogorske “Vijesti” su pisale o senzaciji, ali i o učinku Edina Atića koji igra za tamošnju Budućnost.

  Srbijanski “Blic” je pisao o šoku na Eurobasketu i padu evropskog prvaka. Portal “b92” je objavio naslov “Senzacija, Musa bolji od Dončića, velika pobjeda BiH”.

  Hrvatski “Index” je objavio tekst uz naslov “Senzacija na Eurobasketu. BiH u drami srušila Dončićevu Sloveniju”.

  Makedonski “Gol.mk” je pisao o herojskoj pobjedi Bosne i Hercegovine protiv Dončićeve Slovenije.

  “Nova senzacija na Eurobasketu! Bosna i Hercegovina šokirala Dončića i društvo, prvi poraz Slovenije” – glasio je naslov na Jutarnjem listu.

  Kako su regionalni mediji ispratili veliku pobjedu BiH protiv Slovenije: "Musa bolji od Dončića, Bosanski zmaj imao previše glava"
  Kako su regionalni mediji ispratili veliku pobjedu BiH protiv Slovenije: "Musa bolji od Dončića, Bosanski zmaj imao previše glava"

  izvor : avaz.ba

  Aktuelno

  spot_img

  Povezani članci