Subota, 25 lipnja, 2022
More
  spot_img

  Ibrahimović bi mogao završiti karijeru?!

  Na trening utakmici se švedski napadač iznenada ulovio za list nakon jednog ubačaja iz auta i odšepao s travnjaka uz pomoć ljekara.

  Zlatan Ibrahimović možda je već i odigrao zadnju službenu utakmicu u karijeri. Iako ima 38 godina bio je jedan od najboljih igrača Milana u koji je stigao u siječnju 2020. godine. U 10 utakmica, koliko je odigrao nakon povratka u Milan, Ibra je zabio četiri gola i upisao jednu asistenciju, ali samom svojom pojavom je probudio cijelu ekipu koja je igrala za klasu bolje.

  Iako se činilo kako ćemo u njegovim majstorijama uživati još neko vrijeme, izgleda da bi nova ozljeda koju je zadobio na treningu Milana mogla značiti i kraj karijere za Zlatana Ibrahimovića. Na trening utakmici se švedski napadač iznenada ulovio za list nakon jednog ubačaja iz auta i odšepao s travnjaka uz pomoć liječnika.

  Italijanski mediji pišu kako je vjerojatno riječ o ozlijedi mišića lista zbog koje je već morao pauzirati u siječnju i veljači ove godine. Rezultati pretraga se još čekaju, a poznati talijanski novinar Gianluca Di Marzio piše kako stvari ne izgledaju obećavajuće. Postoji čak i mogućnost da je stradala i Ahilova tetiva, a to bi moglo značiti kraj karijere za Ibru koji u listopadu ove godine puni 39 godina.

  Izvor: Slobodna-bosna.ba

  spot_img

  Aktuelno

  spot_img

  Povezani članci