Hifa petrol za 4.000 KM kupila dres Džanana Muse, sav novac ide u humanitarne svrhe

Najuspješnija i najbržerastuća naftna kompanija u BiH, Hifa Petrol pobjedila je na humanitarnoj aukciji koju je organizovalo udruženje Pomozi.ba.

Hifa Petrol je na aukciji ponudila najveći iznos za dres Džanana Muse iz MVP sezone 2021./2022., a sredstva će biti usmjerena na Fond “Sportisti za život”. Fond je namijenjen za pomoć oboljelima na njihovom putu ka izlječenju.

Danas je u prostorijima udruženja Pomozi.ba naš slavni košarkaš Džanan Musa zvanično uručio potpisan dres Ahmedu Ahmetliću, predstavniku kompanije Hifa Petrol.

Kompanija Hifa Petrol, poznata po svom humanitarnom djelovanju, kompanija u kojoj filantropski duh seže od njenog postanka, i ovoga puta se pokazala kao primjer društveno odgovornog djelovanja.

“Hifa Petrol kao društveno odgovorna kompanija različitim aktivnostima daje doprinos lokalnoj zajednici, a posebno smo naklonjeni pružanju pomoći ranjivim kategorijama stanovništva. Učestvovali smo u aukciji kako bi i na taj način doprinijeli pomoći u liječenju oboljelih sugrađana i skrenuli pažnju javnosti na one kojima je pomoć potrebna“, kazao je Ahmed Ahmetlić.

Biti uspješan i slavan, a ne zaboraviti na one kojima je pomoć potrebna su upravo svojim primjerom pokazali Hifa Petrol najuspješnija bh. naftna kompanija i Džanan Musa proslavljeni bh. košarkaš. Zahvaljujući ovakvim pozitivnim primjerima nadamo se da će Fond “Sportisti za život“ svojim djelovanje pomoći velikom broju onih kojima je pomoć potrebna.

Više informacija o tome kako možete dati svoj doprinos pronađite na sljedećem linku.

Hifa petrol za 4.000 KM kupila dres Džanana Muse, sav novac ide u humanitarne svrhe
Hifa petrol za 4.000 KM kupila dres Džanana Muse, sav novac ide u humanitarne svrhe

izvor : klix.ba