Family day u kompaniji Mann+Hummel: Njegujemo porodične vrijednosti

Vikend je obično rezervisan za porodicu, porodični ručak, igru, smijeh i zabavu, no, često zbog posla i drugih obaveza izostajemo s tih okupljanja. Ipak, postoje kompanije koje njeguju prave porodične vrijednosti, a jedna od njih je tešanjski Mann+Hummel.

Oni su ovu subotu iskoristili da u prostorijama kompanije ugoste porodice svojih uposlenika, kako bi se svi što bolje upoznali, družili, igrali i veselili, ali nakon silne igre i dobro jeli.

Tradicionalni “Family day” koji organizira ova kompanija, vratio se, nakon pandemije COVID-19, u punom sjaju. Mališani su imali priliku na jednom mjestu upoznati Minnie Mouse, klauna, Spider Man-a, ali i gusara. Nešto stariji dječaci i djevojčice mogli su igrati tenis, fudbal, košarku i mnoge druge zabavne igre. A, ne smijemo zaboraviti ni roditelje koji su s užitkom posmatrali djecu kako se zabavljaju, druže, upoznaju sa svojim vršnjacima I obilaze mjesto na kojem oni rade.“Family day u našoj fabrici se tradicionalno dešava svake dvije ili tri godine, uz jednu veću pauzu, koja je bila uslovljena pandemijom Corona virusa. Jako nam je drago ugostiti porodice naših radnika i pokazati im radna mjesta gdje njihove majke, očevi, braća, sestre ili djeca borave svaki dan. Ovo je prilika da se svi bolje upoznamo i da se što više zbližimo, jer mi naše uposlene kao i našu fabriku doživljavamo kao jednu veliki porodicu. Očekujemo da se na ovom događaju pojavi preko 1200 naših radnika, kao i njihovih najmilijih. Sadržaj je prilagođen svim uzrastima i siguran sam da će svi imati priliku da uživaju”, kazao je za ZOS radio direktor kompanije Mahmut Galijašević.